reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Tak usg i papa. Usg ok 20 min.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja dziś oddałam krew na pappa wyniki za tydzień przy usg tam w gabinecie będą na mnie czekaly i dr będzie mi wszystko wyjaśnial taka informację dziś otrzymałam od położonej która mi krew pobierała.

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

To trzymam kciuki!!!! Kolejny transfer musi się udać!!!!

Dzięki Joko86 :*
Mam zlecona genetykę do zrobienia i coś tam jeszcze Wiec może w końcu się dowiem co jeszcze mam nie tak, ze kropek nie chce ze mną zostać :( ( oprócz obustronnej niedrożności )

Adunia a ty dziś który tydzień?! 12t0d???? Ja 11t4d... Jak to możliwe!?

Tak 12 tc. I tak mialam liczone u gin w klinice i teraz u tego co ciaze prowadzi. A Ty jak masz liczone? Bo mi obydwoje na kalkulatorze specjalnym liczyli i brali pod uwage date tranferu i wiek zarodka. I dZieciaczki tez wiekoscia odpowiadaja 12 tc.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny od 16 roku mam migreny i biorę tryptany albo brałam jak miałam atak . Kiedyś lekarz mówił ze w ciazy mogę ich nie mieć w ogóle ale niestety dziś nastał ten dzień i czuje jak się rozkręca . Czy któraś z was które są w ciąży ma migreny ? Byłyście u neurologa może ? Jak sobie radzicie ?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja dziś oddałam krew na pappa wyniki za tydzień przy usg tam w gabinecie będą na mnie czekaly i dr będzie mi wszystko wyjaśnial taka informację dziś otrzymałam od położonej która mi krew pobierała.

Czyli masz osobno? Ja w sumie umówiłam sie na "badania prenatalne" ze skierowaniem i juz sama nie wiem co to znaczy :/

reklama
Dzięki Joko86 :*
Mam zlecona genetykę do zrobienia i coś tam jeszcze Wiec może w końcu się dowiem co jeszcze mam nie tak, ze kropek nie chce ze mną zostać :( ( oprócz obustronnej niedrożności )
Oby został przy następnym transferze!!! Trzymam kciuki!!!

Do góry