reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dodam jeszcze jedno, nie musimy sie tu lubic! Nie mamy zostac przyjaciółkami. A pozniej co? Na forum ciazowym poklucicie sie ze ktos nie karmi piersia/ nie uzywa pieluch wielorazowych/ je truskawki przy karmieniu / kupuje sloiczki zamist sam karmic / podgrzewa sloiczki w mikrofali nie w wodzie? (Tak to sa tematy burz na ciazowych o ktorych wspominaly inne moderatorki) Dajcie spokoj...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Jeśli wszystko dalej będzie dobrze szło to pięciodniowy (jeden zarodek).

No to trzymam kciukasy! Informuj!
Dodam jeszcze jedno, nie musimy sie tu lubic! Nie mamy zostac przyjaciółkami. A pozniej co? Na forum ciazowym poklucicie sie ze ktos nie karmi piersia/ nie uzywa pieluch wielorazowych/ je truskawki przy karmieniu / kupuje sloiczki zamist sam karmic / podgrzewa sloiczki w mikrofali nie w wodzie? (Tak to sa tematy burz na ciazowych o ktorych wspominaly inne moderatorki) Dajcie spokoj...

Madziu, ja tylko chciałam powiedzieć, że nie nam oceniać ludzi.
A wyszło jak wyszło.

Stop. Kurde dreams przywoluje do porzadku i reszte tez. NIE PO TO JEST TA GRUPA ZEBY SIE WGNIATAC W ZIEMIE!!! Nagonka jest slaba... zawsze. Argumenty tak, nagonka nie. Juz raz przez to przechodzilysmy. To nie jest grupa dla tych co mysla tak samo, to grupa dla tych co maja ten sam problem!!! I nie gniwac mi sie tu!!!

Ja jestem ateistka, mam prawo. Ktos mi powie ze bog nie dawal mi dzieci bo sie na mnie gniewal. Ale kurde wolno mi byc ateistka mimo ze niektore z was moga byc oburzone, malo tego nie bede chrzcic dziecko - kto teraz sie odezwie? Niektore z was sa.pewnie wieksze, to tez podnosi ryzyko niepowodzen - ktora sie przyzna?

Annnna wolno palic, choc nie jest to wskazane, niektore moga byc zle, ale jej wolno. Jest dorosla.

Prosze o ochloniecie. Wszystkich. Dreams, Annnne i reszte.

Jesli chcecie prosze prowadzcie dyskusje a nie nagonke i nie naskakujcie na nikogo. Nie jestesmy tu zeby sie oceniac.

Wolno komukolwiek truć dziecko bo jest dorosły? Nie jestem wstanie tego pojąć jak ktokolwiek może tak sądzić. Rezygnuję z tego forum. Wiem, ze nikt mnie nie będzie zatrzymywać, ale tego się nie da czytać. Kto może dać komuś prawo niszczyć zdrowie drugiego człowieka. Co ma chrzest do tego? Ja jestem po ślubie, ale nie wiem czy będę chrzcic. Wiara nie ma nic wspólnego z zatruwaniem nikotyna dziecka. Powodzenia wszystkim życzę i trzymam kciuki

24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171] 10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji188]

Jak mozesz takie bzdury porównywać do palenia w ciąży? Widziałas lozysko kobiety która palila w ciąży? Jest czarne. I znowu powiesz, że naskakuje. Tylko ze to niestety smutna prawda

24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171] 10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji188]

Jestem po wizycie. 12 dzień cyklu, Endometrium 7,7 [emoji30]. Czekamy z transferem do poniedziałku 19.06. Ale najpierw muszę zrobić badania progesteron i estriadol. Od progesteronu zależy czy bedzie transfer [emoji30]. Teraz to dopiero mam stresa.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja w 12 miałam 8mm i się udało. Głowa do góry!!!

reklama
Do góry