gosia321
Fanka BB :)
NieGosiu dziękuję ... zastanawiam się czy mogę przyjąć furaginę, bo przyplątał mi się ból pęcherza .
Zurawina cos na bazie zurawiny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
NieGosiu dziękuję ... zastanawiam się czy mogę przyjąć furaginę, bo przyplątał mi się ból pęcherza .
Ja luuubię sobie podgryzać do filmu, jak z Mężem filmuś w niedzielę np oglądamy to potrafimy całego opierdzielićA ile chcesz ich zjesc
Plasterek gora 2 dziennie
I polecam trzymac w lodowce bo mi ostatnio splesnial w 2 dni
Mi w czwartek przyplatal sie bol pęcherza, dzwonilam do mojego gin i zalecil mi kupic uroseptGosiu dziękuję ... zastanawiam się czy mogę przyjąć furaginę, bo przyplątał mi się ból pęcherza .
Po transferze nie szalej z ilością ananasa, tak jak dziewczyny piszą max 2 plastry. Nadmiar wywołuje skurcze macicyJa luuubię sobie podgryzać do filmu, jak z Mężem filmuś w niedzielę np oglądamy to potrafimy całego opierdzielić
Dziewczyny u mnie dzisiaj radosc od 6 rano... zrobilam sikanca w 7dpt i jest pozytywny! Pewnie bym poczekala do bety ale moj luby przyniosl test i powiedzial zebym sprawdzila [emoji4]
Nie jesteś dziwna, ja czekałam miesiąc na transfer, też było mi przykro, ale wiedziałam że kropeczka miałaby problem z implantacja w miejscu tak obolalym, umeczonym...Zazdroszczę... ja nie mogę ani leżeć , ani chodzić , ani siedzieć :/ ból nie do opisania ... dopiero teraz skończyłam wyć i jestem w stanie wypić herbatę. Jak zwykle jestem jakimś dziwnym przypadkiem
Ja też dostałam informację od lekarza żeby braćDziewczyny czy leki dopochwowe brać rano przed transferem? I mam luteinę też tą pod język 3x4 tabletki, to też już przed transferem? Gin mi powiedziała, że Relanium koniecznie 2 godz przed transferem i piroxicam też 2 godz przed, ale nie spytałam co z dopochwowymi?
Nie jesteś dziwna, ja czekałam miesiąc na transfer, też było mi przykro, ale wiedziałam że kropeczka miałaby problem z implantacja w miejscu tak obolalym, umeczonym...
Napisane na F5121 w aplikacji Forum BabyBoom
A ile chcesz ich zjesc
Plasterek gora 2 dziennie
I polecam trzymac w lodowce bo mi ostatnio splesnial w 2 dni