reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Czyli masz punkcje dzień po mnie :). Ja do tej pory podchodzilam do wszystkiego spokojnie, ale dziś też zaczynam się martwić, ale nie narkozą,bo miałam już nie raz tylko tym, że pęcherzyki za wcześnie pękną i nie będzie co pobierać...
A czemu mają za szybko pęknąć? Mnie lekarz ucZulał bym pilnowała godzin leków i abym się nie spóźniła by właśnie temu zapobiec

Dziewczyny czy leki dopochwowe brać rano przed transferem? I mam luteinę też tą pod język 3x4 tabletki, to też już przed transferem? Gin mi powiedziała, że Relanium koniecznie 2 godz przed transferem i piroxicam też 2 godz przed, ale nie spytałam co z dopochwowymi?
Ja brałam normalnie rano i o 14 a transfer o 15:05. Ale konsultowalam to z lekarzem

[emoji127] 28.10.2017

reklama
Pilnuje godzin leków, wszystko biorę jak trzeba, ale dziś jakoś o tym przedwczesnym peknieciu cały czas myślę.

Też się martwiłam, ale nie pękły. Zakładam, że jesteś tak obstawiona lekami, że nie ma szans. :) Pytałam pielęgniarki i lekarza, każdy mnie uspokajał, że wszystko jest pod kontrolą. Nie pierwszy raz stymulują do ivf. Wiem, łatwo mówić jak jest się po, ale serio, nie ma co się martwić na zapas. Będzie dobrze :)

Do góry