reklama
Agnieś191
Fanka BB :)
A czemu mają za szybko pęknąć? Mnie lekarz ucZulał bym pilnowała godzin leków i abym się nie spóźniła by właśnie temu zapobiecCzyli masz punkcje dzień po mnie . Ja do tej pory podchodzilam do wszystkiego spokojnie, ale dziś też zaczynam się martwić, ale nie narkozą,bo miałam już nie raz tylko tym, że pęcherzyki za wcześnie pękną i nie będzie co pobierać...
gosia321
Twoje jajniki wygladaja teraz jak dwa kalafiory sa podziurawione wiec beda bolecO kurcze ... a u mnie właśnie ketonal leci garściami , pan doktor pozwolił mi łykać dziś i jutro , ale cholera nie wiem co się takiego dzieje że ból utrzymuje się od rana może niepotrzebnie panikuje ...
Agnieś191
A masz w tym samym cyklu transfer?Czyli masz punkcje dzień po mnie . Ja do tej pory podchodzilam do wszystkiego spokojnie, ale dziś też zaczynam się martwić, ale nie narkozą,bo miałam już nie raz tylko tym, że pęcherzyki za wcześnie pękną i nie będzie co pobierać...
anetka303
Ja brałam normalnie rano i o 14 a transfer o 15:05. Ale konsultowalam to z lekarzemDziewczyny czy leki dopochwowe brać rano przed transferem? I mam luteinę też tą pod język 3x4 tabletki, to też już przed transferem? Gin mi powiedziała, że Relanium koniecznie 2 godz przed transferem i piroxicam też 2 godz przed, ale nie spytałam co z dopochwowymi?
[emoji127] 28.10.2017
Alfistka
Osz kuźwa zapomniałam o ananasie
Alfistka
To ja też tak zrobię, bo transfer mam na 13:10, to rano spokojnie sobie zapodam luteinkęJa brałam normalnie rano i o 14 a transfer o 15:05. Ale konsultowalam to z lekarzem
[emoji127] 28.10.2017
Oczekiwanie2017
A masz w tym samym cyklu transfer?
Jeśli nie będzie jakiejś niespodzianki to transfer mam mieć w tym samym cyklu, najprawdopodobniej za tydzień w sobotę.
Oczekiwanie2017
A czemu mają za szybko pęknąć? Mnie lekarz ucZulał bym pilnowała godzin leków i abym się nie spóźniła by właśnie temu zapobiec
Pilnuje godzin leków, wszystko biorę jak trzeba, ale dziś jakoś o tym przedwczesnym peknieciu cały czas myślę.
reklama
Vinszka
Pilnuje godzin leków, wszystko biorę jak trzeba, ale dziś jakoś o tym przedwczesnym peknieciu cały czas myślę.
Też się martwiłam, ale nie pękły. Zakładam, że jesteś tak obstawiona lekami, że nie ma szans. Pytałam pielęgniarki i lekarza, każdy mnie uspokajał, że wszystko jest pod kontrolą. Nie pierwszy raz stymulują do ivf. Wiem, łatwo mówić jak jest się po, ale serio, nie ma co się martwić na zapas. Będzie dobrze
Podziel się: