reklama
to moje 2 podejscie a kropek nie wiem ilu dniowy chyba 6 dniowy.za pierwszym razem byla 5 dniowa blastkaCześć :-)
No to od dziś już zaczynamy trzymać kciuki. Które to Twoje podejście jak można zapytać?
I Iludniowe kropki? ;-)
tusiaczzek1988
Fanka BB :)
anetka303
Czyli inne podejście do procedury niż w mojej klinice. Nas przebadali na wskroś, sama na własną rękę jeszcze kilka wyników dorzucilam. Jak doszło do transferu to byłam już obstawiona lekamiMielismy sporo badan, tych akurat nie bo chyba nie bylo jakichs specjalnych wskazan... U mnie w rodzinie raczej nie bylo wiekszych problemow z poczeciem ani tez tych immunologicznych, choroby serca bardziej z racji wieku. Nigdy wczesniej tez nie poronilam bo nie bylam w ciazy, przed drillingiem jajnikow nie mialam owulacji nawet po wspomagaczach. Jak w koncu cos ruszylo to i tak po 3 iui beta nawet nie drgnela... bylismy w trakcie procedury na warsztatach z embriologiem, babeczka opowiadala wtedy wlasnie ze u nich sa takie zasady. Jezeli nie ma niepokojacych sygnalow to glebsza diagnostyke zostawiaja na pozniej...
[emoji127] 28.10.2017
anetka303
A jakie ma amh? Może nie ma owulacji bo rezerwę jajnikowa ma pod psem.Ma ogromne problemy z miesiączka.
Odkąd odstawiła hormony to klops. Same problemy.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
[emoji127] 28.10.2017
Kobieto po co się dobijaszDopadło mnie... Odebrałam dziś po wizycie płytkę od embriologów i oglądam zdjęcia z primo vision. Patrzę na tego biedaczka, który nie dał rady i wyję jak bóbr... Myślałam, że już po IUI wypłakałam co swoje ;( aaaaaaaaa.. ;( ;( ;(
24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171] 10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji188]
Emilianka6966
Super wyniki, to teraz kochana finiszujesz , zabierasz malucha na całe 9 miesięcyPo punkcji, mam pobranych 11 jajeczek.
Zapomniałam zapytać o cokolwiek, ale myślę, że dadzą mi znać co się dalej dzieje![]()
reklama
Emilianka6966
O jaaaa nie mogę się napatrzeć, jakie cudne małe człowieczkiDziewczynki chcecie zdjecia?
1zdjecie moje dwie Kruszynki ❤❤
2,3zdjecie dzidzia po stronie prawej w brzuszku
4,5zdjecie dzidzia po stronie lewej w brzuszku.
Podziel się: