gosia321
Fanka BB :)
Cudowne :* ❤❤❤Dziewczynki chcecie zdjecia?
1zdjecie moje dwie Kruszynki ❤❤
2,3zdjecie dzidzia po stronie prawej w brzuszku
4,5zdjecie dzidzia po stronie lewej w brzuszku.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cudowne :* ❤❤❤Dziewczynki chcecie zdjecia?
1zdjecie moje dwie Kruszynki ❤❤
2,3zdjecie dzidzia po stronie prawej w brzuszku
4,5zdjecie dzidzia po stronie lewej w brzuszku.
Wyglada na niedomoge lutealna. Jesli stara sie naturalnie to po owulacji powinna byc na duphastonieDziewczyny prosze o pomoc.
Koleżanka zrobiła badanie progesteronu w 21 DC
Możecie zinterpretować? Tzn ja rozumiem ale co robic....
Dziewczyna młoda 30 lat [emoji29]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A skąd wiesz, że masz endometrioze? Zrobili Ci laparoskopie w uk? Chyba lekarz mi mówił , że endometrioze na pewno można wykryć tylko badaniami jak np laparoskopia. Ja miałam diagnostyczną podczas której usunięto ogniska endometriozy. Płaciłam chyba ok 4tys zł, ale na 100% nie pamiętam. Też mieszkam w UK.Czesc. Dawno mnie tu nie bylo. Po nieudanej pierwszej probie troszke mi zeszlo zeby dojsc do siebie. Bedziemy podchodzili poraz drugi. Dowiedzialam sie ze mam endometrioze (2cm) jak to moge wyleczyc. Mieszkam w Anglii i oznajmiono mi ze jest zbyt mala zeby leczyc. W Polsce chcialabym to leczyc tylko nie wiem ile to zajmie czasu i jakie koszty. Moze ktoras z was sie orientuje?
Chcialam jeszcze zapytac co doradzacie przed druga proba? Czego unikac a co robic?
Na chwile obecna caly czas biore witamine c i d do tego magnez z b6, zelazo, k2, kolagen i kwas foliowy. Czy nie za duzo tego?
Z gory dzieki za rady.
[emoji22]Dopadło mnie... Odebrałam dziś po wizycie płytkę od embriologów i oglądam zdjęcia z primo vision. Patrzę na tego biedaczka, który nie dał rady i wyję jak bóbr... Myślałam, że już po IUI wypłakałam co swoje ;( aaaaaaaaa.. ;( ;( ;(
niby nie mogą... Ale jaśnie panujący nam pis.. dzielec miał pomysł dodać rubryczkę... metoda poczęcia póki co nie przeszło, ale wiesz co sie u nas w kraju ostatnio dzieje...A to umieszczają takie rzeczy na świadectwie urodzenia? I czy w takim razie można odmawiać takiego wpisu?