dżoasia
Fanka BB :)
I ja ogladam...Tez ogladam i becze jak bobr...
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I ja ogladam...Tez ogladam i becze jak bobr...
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Mozesz na infolini poprosic o rozmowe z embriologiem i embriolog oddzwania w ciagu dnia, wiecej sie dowiesz i masz okazje zadac pytania.Zapomniałam zapytać. Muszę do nich sama dzwonić na infolinię? Tak?
I ja ogladam...
Na TLCA co to jest i gdzie można obejrzec?
Ale też na Youtube coś jestGdzie oglądacie dziewczyny?
Ale też na Youtube coś jest
24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171] 10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji188]
Ja jak sama bym nie zadzwonila do kliniki to by mnie poinformowali dopiero po piątym dniu, bo doktor kazala nam czekac tydzien na telefon od niej z wiadomością jak przebiegalo dzielenie sie zarodka.No ja po punkcji byłam taka... nieokreślona, wszystko było mi jedno, że nawet o nic nie pytałam. A mnie nie poinformowano. Myślałam, że to oni dzwonią.
Ale mieli farcika...Na TLC
24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171] 10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji188]