Mnie wlasnie tez z przerwami. Boli bardziej, za chwilke przestaje na chwilke i znow boli...
U mnie to był znak pewnie i u Ciebie będzie!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie wlasnie tez z przerwami. Boli bardziej, za chwilke przestaje na chwilke i znow boli...
Oj my to tylko ciągle o tym ryzyku... ja przestawiam się na myślenie pozytywne [emoji16]
24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171] 10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji188]
I ja najprawdopodobniej będę miała niedługo po Was punkcje. Jeśli kolejna wizyta (sobotnia) nie przyniesie niespodzianek to w poniedziałek punkcja. Dziś 8 dc, jest ok.9 pęcherzyków w miarę równej wielkości, endometrium ładnie rośnie (a bałam się ze bedzie mizerne), estradiol i progesteron jeszcze trochę pójdą do góry więc podobno jest dobrze
Gratuluję Gosieńko, czekamy co dalejKochane dzis koniec stymulacji wieczorem cetrotide i ovitrelle w piatek 7:30 punkcja
Endometrium 8.5
Estradiol 2565
Progesteron 0.637
Jajek duzych 10 po 5 w kazdym jajniku nie wszystkie pomierzone bo jest ich wiecej
Mam luteinę dopochwową 3xdziennie po 2 i ten Estrofem też dopochwowo i antybiotyk też a resztę w dzień transferu między innymi relanium 2 godz przed transferem co bym Im nie sfiksowała chyba, hihihiii....Hej Kasia,
Ja po punkcji mailam rozpisane lutinus 3x2 dopochwowo i fragmin zastrzyki raz dziennie o tej samej porze plus 5 dniowy antybiotyk.
Przed punkcja nie mialam nic jesc i pic. Lekow tez nie zazywalam. Trzymam kciuki za Ciebie kochana:*
Podoba mi się Twoje podejście [emoji6]Jestem po punkcji Dziewczynki wszystko ok, rzeczywiście idzie się spać na fotelu ginekologicznym a budzi się na łóżeczku..., jestem pełna nadziei (jak zwykle zresztą )
z tych moich pięknych 6 pęcherzyków wyszły tylko (albo aż) 3 jajeczka, bo reszta puściochy się okazały (łobuzy ) Jutro mam się odezwać czy się zapłodniły (nie widzę innego wyjścia) tylko jak IM idzie, itd
Transfer na pon 12-06 na 13:10
Super wynik tak to jest ze sporo jest pustych nic na to nie poradzimyJestem po punkcji Dziewczynki wszystko ok, rzeczywiście idzie się spać na fotelu ginekologicznym a budzi się na łóżeczku..., jestem pełna nadziei (jak zwykle zresztą )
z tych moich pięknych 6 pęcherzyków wyszły tylko (albo aż) 3 jajeczka, bo reszta puściochy się okazały (łobuzy ) Jutro mam się odezwać czy się zapłodniły (nie widzę innego wyjścia) tylko jak IM idzie, itd
Transfer na pon 12-06 na 13:10
Tak to jest kochana że u nie ktorych żadne objawy a u innych takie jak u Ciebie, u jednych bóle u innych nic kompletnie, po jednym transferze tak, po drugim inaczej... idzie nam tylko czekać do testów nie przewidzi sie. To już w sumie mój 3 transfer. 1 udany, 1 nie, 1 nie wiadomo a objawy cały czas takie podobne i też nic nie wiem...Dziewczyny wiem ze pewnie troche panikuje ale od jakies godziny zaczal mnie bolec bardziej brzuch i krzyze dodatkowo-takie bole mam w poerwszy i drugi dzien @ zazwyczaj. Dodam ze jestem 4dt 5 dniowej blastki i brzuch i jajniki pobolewaja mnie caly czas od poczatku stymulacji ale teraz boli zdecydowanie mocniej. Czy jest sie czym przejmowac?