reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny wiem ze pewnie troche panikuje ale od jakies godziny zaczal mnie bolec bardziej brzuch i krzyze dodatkowo-takie bole mam w poerwszy i drugi dzien @ zazwyczaj. Dodam ze jestem 4dt 5 dniowej blastki i brzuch i jajniki pobolewaja mnie caly czas od poczatku stymulacji ale teraz boli zdecydowanie mocniej. Czy jest sie czym przejmowac?

reklama
Dziewczyny wiem ze pewnie troche panikuje ale od jakies godziny zaczal mnie bolec bardziej brzuch i krzyze dodatkowo-takie bole mam w poerwszy i drugi dzien @ zazwyczaj. Dodam ze jestem 4dt 5 dniowej blastki i brzuch i jajniki pobolewaja mnie caly czas od poczatku stymulacji ale teraz boli zdecydowanie mocniej. Czy jest sie czym przejmowac?
Nie panikuj. Ja 3 dpt jakoś mialam humor jak na @ bolal mnie brzuch krzyz bylam pewna ze się nie udalo

24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171] 10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji188]

Dziękuję za odpowiedź dziewczyny. Zastanawiam się czy moja beta 10 dpt 384, 12 dpt 917 może świadczyć o bliźniętach (jednojajowych) miałam podana jedna blastke.
Może ale nie musi. A chciałabyś? [emoji16] moja przyjaciółka miala dwa razy takie bety jak ja a nie ma bliźniaków

24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171] 10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji188]

mnie od 5dpt po transferze bolał brzuch jak w dzień @ tylko z przerwami i tak mam do dziś i się udało więc może to dobry znak

Może ale nie musi. A chciałabyś? [emoji16] moja przyjaciółka miala dwa razy takie bety jak ja a nie ma bliźniaków

Z jednej strony byłoby super choć mam jeszcze jednego mrozaka do wykorzystania :) tylko ciążę bliźniacze to zawsze większe ryzyko

reklama
Z jednej strony byłoby super choć mam jeszcze jednego mrozaka do wykorzystania :) tylko ciążę bliźniacze to zawsze większe ryzyko
Oj my to tylko ciągle o tym ryzyku... ja przestawiam się na myślenie pozytywne [emoji16]

Do góry