reklama
Boli jak chol... Wszystkie wyniki mam w normie. Na usg też nic nie widać. Lekarz sprawdził moje dwie Wiercipiętki i wszystko z nimi w porządku, więc chociaż to jakies pocieszenie.[emoji7] Chcą mnie zatrzymać do końca tygodnia i dalej się zobaczy.Ok doczytałam. Od kiedy tam jesteś? Kolka to chyba boli strasznie , co?
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja 9 dni po transferze dwudniowych Kropeczek betę miałam 111,8 [emoji5]Przyszłe mamusie bliźniaków mam pytanie czy pamiętacie może jaka mialyscie bety i w których dniu po transferze robilyscie?
Vinszka
Fanka BB :)
Ja po wizycie, znowu jeszcze za male estradiol 3700. 6 na prawym,5 na lewym. W piatek znowu wizyta. Jestem troche podminowana bo to juz 12 dzien stymulacji i obawiam sie ze sie nie uda. Menopur 375 biore.
Ja na wczorajszej wizycie miałam estradiol prawie 3000, a mam 10 pęcherzyków tych "dobrych", co dalej to się okaże. Więc chyba nie jest tak źle?
walczaca o szczescie
No to bardzo dobre wieści ;-)Kochane dzis koniec stymulacji wieczorem cetrotide i ovitrelle w piatek 7:30 punkcja
Endometrium 8.5
Estradiol 2565
Progesteron 0.637
Jajek duzych 10 po 5 w kazdym jajniku nie wszystkie pomierzone bo jest ich wiecej
W takim razie teraz odpoczywaj i niech piątek będzie super dniem!
Vinszka
Kochane dzis koniec stymulacji wieczorem cetrotide i ovitrelle w piatek 7:30 punkcja
Endometrium 8.5
Estradiol 2565
Progesteron 0.637
Jajek duzych 10 po 5 w kazdym jajniku nie wszystkie pomierzone bo jest ich wiecej
Ahhh to po mnie zaraz Niech los nam wszystkim sprzyja
Ropuszka666
Kochane dzis koniec stymulacji wieczorem cetrotide i ovitrelle w piatek 7:30 punkcja
Endometrium 8.5
Estradiol 2565
Progesteron 0.637
Oj Gosiu coś czuje że z tych jajeczek będziesz miała piękny marcowy prezent na dzień kobiet [emoji846]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
walczaca o szczescie
Ja bym nawet powiedziała, że dobrze jest :-)))Ja na wczorajszej wizycie miałam estradiol prawie 3000, a mam 10 pęcherzyków tych "dobrych", co dalej to się okaże. Więc chyba nie jest tak źle?
reklama
gosia321
Oby tak bylo kochana :*Oj Gosiu coś czuje że z tych jajeczek będziesz miała piękny marcowy prezent na dzień kobiet [emoji846]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: