reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ok doczytałam. Od kiedy tam jesteś? Kolka to chyba boli strasznie , co?

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Boli jak chol... Wszystkie wyniki mam w normie. Na usg też nic nie widać. Lekarz sprawdził moje dwie Wiercipiętki i wszystko z nimi w porządku, więc chociaż to jakies pocieszenie.[emoji7] Chcą mnie zatrzymać do końca tygodnia i dalej się zobaczy.

Ja po wizycie, znowu jeszcze za male estradiol 3700. 6 na prawym,5 na lewym. W piatek znowu wizyta. Jestem troche podminowana bo to juz 12 dzien stymulacji i obawiam sie ze sie nie uda. Menopur 375 biore.

Ja na wczorajszej wizycie miałam estradiol prawie 3000, a mam 10 pęcherzyków tych "dobrych", co dalej to się okaże. Więc chyba nie jest tak źle?

Kochane dzis koniec stymulacji wieczorem cetrotide i ovitrelle w piatek 7:30 punkcja :)
Endometrium 8.5
Estradiol 2565
Progesteron 0.637
Jajek duzych 10 po 5 w kazdym jajniku nie wszystkie pomierzone bo jest ich wiecej
:)

Oj Gosiu coś czuje że z tych jajeczek będziesz miała piękny marcowy prezent na dzień kobiet [emoji846]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry