M@gda
Moderatorka
Wpisz sie.w kalendarz (chyba ze jestes wpisana ale nie mam jak teraz sprawdzic) bedziemy trzymac kciukiIdę 7 i 9
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wpisz sie.w kalendarz (chyba ze jestes wpisana ale nie mam jak teraz sprawdzic) bedziemy trzymac kciukiIdę 7 i 9
ja dostałam po 3dniach od odstawienia, nie bylo tragedii, myslalam ze bedzie gorzejBył bardzo ciężki?
Za dużo zamieszania z tym kalendarzemWpisz sie.w kalendarz (chyba ze jestes wpisana ale nie mam jak teraz sprawdzic) bedziemy trzymac kciuki
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Wczoraj zaczął pobolewać mnie brzuch jak na okres i krzyż,piersi jakby coraz mniej tkliwe i na sam wieczor wystraszylam się bo wyleciał mi jakby jakis taki plyn co prawda nie bylo go za wiele,ale panika,ze to @ toaleta i czysto.....ale tak sie boje się,że te bóle jak na menstruacje zle wroza....;/.....aaaaa i chyba juz mi hormony wariuja po tych lekach,zastrzykach bo od wczoraj mam jakies smutne humory i tak najchetniej poszlabym gdzies na pole sie wyryczec....
Mnie dzis boli jajnik tak ze kuśtykam przy chodzeniu i też boję się ze to zwiastuje niepowodzenieDoskonale ale Cię rozumiem mam dokładnie to samo!
Mnie dzis boli jajnik tak ze kuśtykam przy chodzeniu i też boję się ze to zwiastuje niepowodzenie
Widzialyscie że poronila tydzień temu ? Biedna. Ja nie siedziałam jej ostatnio za bardzo więc nie wiem.co tsm.sie stało. Tylko że to było już bardzo późno . ..Taka ginekolog z wiedzą z teraz nie z przed 50 lat ....
Już wcześniej to pisałam, ja przez cały okres po transferze mam tak że jak boli to jest źle jak nie boli jeszcze gorzej. Byle do bety chociaż boję się jej strasznie
Ja wczoraj odstawilam leki i tez czekam na @.; (Girls a kiedy powinnam dostać okres? Ginekolog kazał mi leki odstawić dopiero wnponiedzialek po kolejnej weryfikacji bety. Czy któraś z was dostał okres ppdczas brania luteiny?albo ile dni po transferze? Ja okresu od marca nie mam bo mi zatrzymali antagonista i nie wiem kiedy sie spodziewać i mega sie boje ze będzie hardcore...