HopeFul87
Fanka BB :)
Leeee ja myślałam ze to już więcej minęło, 9dpt to sikaniec mógł nie wyjść więc piłka w grze 3mam kciuki za bete9 dpt
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Leeee ja myślałam ze to już więcej minęło, 9dpt to sikaniec mógł nie wyjść więc piłka w grze 3mam kciuki za bete9 dpt
Będzie dobrze! [emoji110] [emoji110] [emoji110]Dziewczęta trzymajcie kciuki, jadę przypieczętować sukces lub porażkę własną krwią... wyniki pewnie po południu...
Wierz dalej w kropka i czekaj na beteBoże mam nadzieje.... No nic ale trzeb będzie sie przygotować do dalszej walki. Najbardziej boje sie o prace bo juz tyle razy na l4 byłam ze mnie szefowa wywali
Boże mam nadzieje.... No nic ale trzeb będzie sie przygotować do dalszej walki. Najbardziej boje sie o prace bo juz tyle razy na l4 byłam ze mnie szefowa wywali
Kochana ja do tej pory też tak miałam 5 nieudanych in vitro, kilka lat płaczu a teraz mam pozytywną betę pierwszy raz! [emoji4] Tobie też się uda, zobaczysz! [emoji8]Nie będzie niestety nigdy nie jest... zawsze jedna kreska lata leczenia zabiegów o gowno z tego
Siłacz negatywny... zrobiłam tez beta ale nie spodziewam sie codow. Musi do mnie dojść ze znowu sie nie udało...
A w becie jest szansa zeby coś wyszło po 9 dniach?Leeee ja myślałam ze to już więcej minęło, 9dpt to sikaniec mógł nie wyjść więc piłka w grze 3mam kciuki za bete
A w becie jest szansa zeby coś wyszło po 9 dniach?
Ja poproszę! [emoji39]Idę się zająć robieniem obiadu to może mi szybciej czas zleci. Szefowa poleca dziś stejka z tuńczyka w trawie cytrynowej z czarnuszką, młoda kapustka duszona z koperkiem i czarnym ryżem. Ktoś reflektuje?