adansonia
Fanka BB :)
No właśnie 3 dniowyJak Kropuś 3dniowy to może i tak i nie...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No właśnie 3 dniowyJak Kropuś 3dniowy to może i tak i nie...
3 dniowy i kazali testować 10 a ja zrobiłam 9Tak. 5dniowe?
24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171] 10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji188]
Ktory to dc?No ja się dziś dopiero dowiem ile. Chciałabym mieć dojrzałych chociaż 6
Na wszelki wypadek zrobię w niedziele albo w pon jeszczemoże nie zawiele ale odrobine może ruszyc, wszystko zależy kiedy implantacja
3 dniowy i kazali testować 10 a ja zrobiłam 9
Ktory to dc?
Ja tez w dzień prenatalnego, pierwszy i jedyny raz w ciąży zwymiotowalam.Ja sie z nerwow... pozygalam
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Miałam w czwartek rano i właśnie nie wiem jak to liczyć czy dzisiaj 9 czy 8 dzien powtórzę na wszelki wypadek w niedziele.A Ty nie miałaś czasem transferu w tamten czwartek? Bo jak tak to dziś masz chyba dopiero 8dpt, to nawet jakby beta nie wyszła lub była poniżej 5 to ja bym nawet jutro powtórzyła
Dziekuje za wszystkie kciuki jestescie kochane
Juz po wizycie i tak estradiol 498 endometrium 7 mm
Pecherzykow duzo duzo policzone te najwieksze i tak prawy jajnik 15 14 13 13 12 i mniejsze
Lewy jajnik 12 11 11 i duzo troszke mniejszych
Od dzis dochodzi cetritide i w poniedzialek kolejne podgladanie i mozliwe ze koniec stymulacji ❤❤❤
Doktor byla w szoku ze tak dobra odpowiedz na stymulacje przy amh 2.96