gosia321
Fanka BB :)
Dobrze pamietam ze ty tez znalazlas takie cudo pod klinikaNo. Dzidzia bedzie jak nic!
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobrze pamietam ze ty tez znalazlas takie cudo pod klinikaNo. Dzidzia bedzie jak nic!
Beta moze ruszyc ale jeszcze nie musi ale nie rob sikaczaJa też dziś 6dpt ale z tego co obserwuję to jak ma być dobrze to dziś coś powinno wyjść... A jeśli nie to raczej porażka ;(
A jednak zrobiłaś..... Ja też. Robiłam w 6 dniu i żałuję czekaj cierpliwie na beta. Będzie dobrze to nadzieja umiera ostatnia tu dziewczynki mega podnoszą na duchu [emoji4]Siłacz negatywny... zrobiłam tez beta ale nie spodziewam sie codow. Musi do mnie dojść ze znowu sie nie udało...
Ty dziś betujesz? Odwazna ja jeszcze poczekam bo zarodek 3dniowy dam mu czas ale zaczynam sie bac...Ja też dziś 6dpt ale z tego co obserwuję to jak ma być dobrze to dziś coś powinno wyjść... A jeśli nie to raczej porażka ;(
Dokladnie! Przy pecherzykowej wizycieDobrze pamietam ze ty tez znalazlas takie cudo pod klinika
Lo Matyldo czyli razem 11 pieknych zarodkow bo 2 dni temu rozmawiajac przez tel na dworzu znalazlam 6 czterolistnych i 1 5 listna plus 4 ze zdjec druzyna pilkarska bedzieŁadny Ci się wysyp dzieci zapowiada - za każdą koniczynkę jedno
To oby te szczescie bylo u mnie finalnie jak u ciebie :*Dokladnie! Przy pecherzykowej wizycie
Pewnie wszystko jest ok ale powiedz mi , po co ryzykujesz i bawisz się w ogrodzie? Musisz o siebie dbać i dmuchać na zimne. Nie myśl nawet o dzwiganiu zakupów czy o myciu okien bo niezależnie gdzie mieszkasz przyjadę kopnąć cie w 4 literki!Dopiero 13.06 bo mój lekarz wyjeżdża na tydzień . Wczoraj się troszkę narobiłam w ogrodzie i boje się ze mogłam zaszkodzić kropeczce
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
oj bidula, pożygałybymy razemJa sie z nerwow... pozygalam
Jeszcze nie wiemy czy się nie udało. Ja wciąż trzymam kciukiSiłacz negatywny... zrobiłam tez beta ale nie spodziewam sie codow. Musi do mnie dojść ze znowu sie nie udało...