dżoasia
Fanka BB :)
Ja poproszę! [emoji39]
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym.
— Phil Bosmans
Zapraszam do Krk
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja poproszę! [emoji39]
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym.
— Phil Bosmans
Hmm trochę daleko... Ale głód silniejszy [emoji6]Zapraszam do Krk
U mnie mąż też nie do końca radzi sobie z porzadkami, kiedyś bym się zagotowala i poprawiła po nim a dziś cieszę się, że mam w nim wsparcie. Posprzata troszkę mniej dokładnie, nie mogę doprosic się umycia okien ale za to tak pięknie przygotował pokoik dla dzieci....jestem z niego dumna. Jeszcze meble, ozdoby i po sprawieWiem durna jestem ale zostałam z całym domem sama . Dziś już leżę plackiem i się nie ruszam . Byłam teraz w toalecie i póki co nic już nie ma . To takie jednarozowe było i kilka plamek na wkładce . Masakra co My musimy znosić .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Poczekajcie, 500+ tez zabiorą heheDokładnie! Jak gamonie zabrali dofinansowanie in vitro to teraz inaczej to trzeba sobie jakoś odbić
Tak. 5dniowe?A w becie jest szansa zeby coś wyszło po 9 dniach?
W becie myślę ze tak☺ powinno coś drgnac przynajmniej ale jak nie to jeszcze za 2 dni trzebaby powtórzyć żeby mieć pewność☺A w becie jest szansa zeby coś wyszło po 9 dniach?
może nie zawiele ale odrobine może ruszyc, wszystko zależy kiedy implantacjaA w becie jest szansa zeby coś wyszło po 9 dniach?
Miałam chyba podobny kilka dni przed punkcją, później mi tak gwałtownie skoczył, ale ja miałam 20 jajcówHej, hej dziewczyny. Wizytę mam dosyć późno, ale mam już wyniki z dzisiejszej krwi.
Estradiol 841 jak myślicie? Dobrze?
Miałam chyba podobny kilka dni przed punkcją, później mi tak gwałtownie skoczył, ale ja miałam 20 jajców