reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Wiem durna jestem ale zostałam z całym domem sama . Dziś już leżę plackiem i się nie ruszam . Byłam teraz w toalecie i póki co nic już nie ma . To takie jednarozowe było i kilka plamek na wkładce . Masakra co My musimy znosić .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie mąż też nie do końca radzi sobie z porzadkami, kiedyś bym się zagotowala i poprawiła po nim a dziś cieszę się, że mam w nim wsparcie. Posprzata troszkę mniej dokładnie, nie mogę doprosic się umycia okien ale za to tak pięknie przygotował pokoik dla dzieci....jestem z niego dumna. Jeszcze meble, ozdoby i po sprawie

[emoji127] 28.10.2017

Hej, hej dziewczyny. Wizytę mam dosyć późno, ale mam już wyniki z dzisiejszej krwi.
Estradiol 841 jak myślicie? Dobrze?

reklama
Do góry