reklama
Ilona 88
Fanka BB :)
Powodzenia dziewczynki na wizytach ,samych dobrych wieści Wam życzę!!!Czerwiec się zaczął a u nas znów się dzieje
@dżoasia - pięknej wysokiej bety
@Agnieś191 @Vinszka @Alfistka @gosia321 - samych pozytywnych wiadomości podczas wizyt, oby punkcja jak najszybciej z jak najdorodniejszymi jajeczkami
@M@gda - no i sobie życzę udanych prenatalnych i magicznego "z dzieckiem wszystko w porządku"
Nataliaa93
Trzymam kciuki musi być dobrze :*Siłacz negatywny... zrobiłam tez beta ale nie spodziewam sie codow. Musi do mnie dojść ze znowu sie nie udało...
adansonia
Nie będzie niestety nigdy nie jest... zawsze jedna kreska lata leczenia zabiegów o gowno z tegoTrzymam kciuki musi być dobrze :*
Który dpt? Ja wierzę tylko becie a raczej jej przyrostowiSiłacz negatywny... zrobiłam tez beta ale nie spodziewam sie codow. Musi do mnie dojść ze znowu sie nie udało...
24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171] 10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji188]
Emilianka6966
Odpocznij dzisiaj,poleż,obserwuj się, jeżeli nie ma plamień w ciągu dnia tylko lutinus lub luteina zabarwiona wyleciała to nie ma czym się przejmować ( to są słowa mojego lekarza), też taka głupia jestem i biegam sprzątam, czasami po prostu zapominam się, a nie podarowałabym sobie...Dopiero 13.06 bo mój lekarz wyjeżdża na tydzień . Wczoraj się troszkę narobiłam w ogrodzie i boje się ze mogłam zaszkodzić kropeczce
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Emilianka6966
Dziewczyny mam pytanie. Jestem 4 dzien po punkcji, jutro transfer. Od dnia punkcji pobolewaly mnie jajniki ale od wczoraj bola bardzo. Oba naraz. Dodatkowo mam wiekszy brzuch. Biore duphaston, estrofem, encorton i crinone zel. Od wczoraj tez mam zaczelo sie swedzenie pomimo ze aplikuje zel bardzo higienicznie. Czy moge uzyc jakiejs aptecznej masci czy samo przejdzie? A moze lepiej zadzwonic do lekarza. I jeszcze jedno czy ktoras z Was miala przepisany fraxiparine poczatek w dniu transferu? Dostalam recepte ale lekarz na razie powiedzial zeby sie wstrzymac z jej wykupieniem bo wszystko wyjasni. Nie wiem czy mam go miec ze soba w dniu ttansferu juz czy wziasc wczesnie.
ja przed transferem trzy dni z rzędu robiłam sobie irygacje tantum rossa, bo też czułam dziwne pieczenie, przesżło jak ręką odjął, i w dniu transferu brałam fraxiparinę, ale jak lekarz kazał sie wstrzymać to po transferze też bedzie ok
Emilianka6966
Ktoś tu miał czekać do soboty- halo- 8dpt to jeszcze za wcześnie na pewny test sikany- narazie nerwy na bok bo to nic dobrego no i niestety czekamy na betkę...mam nadzieję ze nas zaskoczy...Siłacz negatywny... zrobiłam tez beta ale nie spodziewam sie codow. Musi do mnie dojść ze znowu sie nie udało...
reklama
dżoasia
Siłacz negatywny... zrobiłam tez beta ale nie spodziewam sie codow. Musi do mnie dojść ze znowu sie nie udało...
Ja od punkcji byłam spokojna, wręcz jak po jakichś uspokajaczach, a dziś mam ochotę z nerwów beczeć, musi być dobrze, trzymam kciuki, żeby nam się udało!!! Byle do popołudnia....
Podziel się: