reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Siłacz negatywny... zrobiłam tez beta ale nie spodziewam sie codow. Musi do mnie dojść ze znowu sie nie udało...:(
Który dpt? Ja wierzę tylko becie a raczej jej przyrostowi

24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171] 10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji188]

Dopiero 13.06 bo mój lekarz wyjeżdża na tydzień . Wczoraj się troszkę narobiłam w ogrodzie i boje się ze mogłam zaszkodzić kropeczce

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Odpocznij dzisiaj,poleż,obserwuj się, jeżeli nie ma plamień w ciągu dnia tylko lutinus lub luteina zabarwiona wyleciała to nie ma czym się przejmować ( to są słowa mojego lekarza), też taka głupia jestem i biegam sprzątam, czasami po prostu zapominam się, a nie podarowałabym sobie...

Dziewczyny mam pytanie. Jestem 4 dzien po punkcji, jutro transfer. Od dnia punkcji pobolewaly mnie jajniki ale od wczoraj bola bardzo. Oba naraz. Dodatkowo mam wiekszy brzuch. Biore duphaston, estrofem, encorton i crinone zel. Od wczoraj tez mam zaczelo sie swedzenie pomimo ze aplikuje zel bardzo higienicznie. Czy moge uzyc jakiejs aptecznej masci czy samo przejdzie? A moze lepiej zadzwonic do lekarza. I jeszcze jedno czy ktoras z Was miala przepisany fraxiparine poczatek w dniu transferu? Dostalam recepte ale lekarz na razie powiedzial zeby sie wstrzymac z jej wykupieniem bo wszystko wyjasni. Nie wiem czy mam go miec ze soba w dniu ttansferu juz czy wziasc wczesnie.

ja przed transferem trzy dni z rzędu robiłam sobie irygacje tantum rossa, bo też czułam dziwne pieczenie, przesżło jak ręką odjął, i w dniu transferu brałam fraxiparinę, ale jak lekarz kazał sie wstrzymać to po transferze też bedzie ok:)

reklama
Siłacz negatywny... zrobiłam tez beta ale nie spodziewam sie codow. Musi do mnie dojść ze znowu sie nie udało...:(

Ja od punkcji byłam spokojna, wręcz jak po jakichś uspokajaczach, a dziś mam ochotę z nerwów beczeć, musi być dobrze, trzymam kciuki, żeby nam się udało!!! Byle do popołudnia....

Do góry