reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja coś pomyliłam, czy wrzucałaś link do jakiegoś mądrego artykułu/ustawy, że ciąża po in vitro jest ciążą "specjalnej opieki" (czy jakoś tak ładnie to tam było ujęte), w związku czym od początku można iść na zwolnienie? - to było przy okazji jak chyba Fasolce wpisał lekarz w kartę ciąży, że po in vitro... Chyba, że coś namieszałam, to przepraszam ;]
Chyba kiedyś cos bylo ale to ze.mozemy isc na L4 od poczatku ciazy nie znaczyze.inne zasady L4 nas dotycza.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Agnieś191, Vinszka ,Gosia 321,Alfistka udanych wizyt a dziewczynom w trakcie stymulacji potężnych jajeczek:)
M@gda i Tobie kochana duzo szczęścia dzisiaj- niech badanie bedzie tylko czystą formalnością:) Dżoasia - pozytywnej bety Twojej blastusi:)

Dzisiaj zapowiada się piękny dzień, ja od rana niestety mego zmulona- po 12 mam do odbioru lek na mdłości, może coś mi pomoże, bo na jedzenie patrzeć nie mogę, po tym tygodniu schudłam dwa kilo, wszystko byłoby ok ale nie chciałabym zaszkodzić maluszkowi...

Dziewczynki - powodzenia na wizytach ✊✊✊
Do dziewczyn które korzystają głównie z telefonów, odnośnie suwaczków, trzeba przekręcić telefon poziomo i wtedy będziemy widzieć suwaczki bo w pionie suwaczki nie mają miejsca żeby się wyświetlać.
Sama wczoraj z głupoty odwróciłam telefon poziomo patrzę a tu mi się suwaczki zaczęły wyświetlać :-)

reklama
Dziewczyny wstałam rano dać Lutinus i wypłynął ze mnie brązowy śluz nie ma żywej krwi tylko sam brąz . Tak się boje ze z moim kropkiem coś nie tak . Nie wiem co robić . Nic mnie nie boli [emoji20]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry