reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny wstałam rano dać Lutinus i wypłynął ze mnie brązowy śluz nie ma żywej krwi tylko sam brąz . Tak się boje ze z moim kropkiem coś nie tak . Nie wiem co robić . Nic mnie nie boli [emoji20]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
A który jesteś dpt?

24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171] 10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji188]

reklama
Dziewczyny wstałam rano dać Lutinus i wypłynął ze mnie brązowy śluz nie ma żywej krwi tylko sam brąz . Tak się boje ze z moim kropkiem coś nie tak . Nie wiem co robić . Nic mnie nie boli [emoji20]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja miałam wczoraj to samo i wszystko z maluszkiem ok:) nie martw się,kiedy masz wizytę?

Jak nie ma krwi i bólu brzucha zazwyczaj to nic niebezpiecznego. Bierzesz progesteron? Daj znać swojemu lekarzowi

24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171] 10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji188]

Biorę i prolutex i luteinę i duphaston . Lekami jestem obstawiona. Teraz ma wizyty i się nie dodzwonię [emoji20]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny mam pytanie. Jestem 4 dzien po punkcji, jutro transfer. Od dnia punkcji pobolewaly mnie jajniki ale od wczoraj bola bardzo. Oba naraz. Dodatkowo mam wiekszy brzuch. Biore duphaston, estrofem, encorton i crinone zel. Od wczoraj tez mam zaczelo sie swedzenie pomimo ze aplikuje zel bardzo higienicznie. Czy moge uzyc jakiejs aptecznej masci czy samo przejdzie? A moze lepiej zadzwonic do lekarza. I jeszcze jedno czy ktoras z Was miala przepisany fraxiparine poczatek w dniu transferu? Dostalam recepte ale lekarz na razie powiedzial zeby sie wstrzymac z jej wykupieniem bo wszystko wyjasni. Nie wiem czy mam go miec ze soba w dniu ttansferu juz czy wziasc wczesnie.

reklama
Ropuszko takie plamienia sie zdarzaja wazne ze nie jest to krew. I nie przemeczaj sie za bardzo polez odpocznij dzis w tym swoim ogrodku :)

Do góry