reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mam nadzieję że szybko [emoji4] a powiedz mi czy się orientujesz czy ciąża po in vitro to jakieś specjalne zaostrzenia ma czy można żyć normalnie? :)

Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym.
— Phil Bosmans

Kochana rozumiem ze Sue bardzo cieszysz i chcesz jak najlepiej Ale zyj jak najbardzuej normalnie!,nie mam pracy fizycznej Ale pracowalam do 29 tc plus chodzilam na spacery plus powoli sprzatalam dom bez mycia okien;)co do diety nie jadlam nic plesniowego typu serow ani wedzonego makreli i sledzi tez nie wszystko inne tak
Nie wolno sauny solarium I nie podnosic Ja nawet upadlam do przodu pare dni Po transferze,nie widzialam wiaderka ,lub zapomnialam ze go tam postawilam,sadzilam ze koniec ,okazuje Sie ze co ma byc to bedzie.....;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana rozumiem ze Sue bardzo cieszysz i chcesz jak najlepiej Ale zyj jak najbardzuej normalnie!,nie mam pracy fizycznej Ale pracowalam do 29 tc plus chodzilam na spacery plus powoli sprzatalam dom bez mycia okien;)co do diety nie jadlam nic plesniowego typu serow ani wedzonego makreli i sledzi tez nie wszystko inne tak
Nie wolno sauny solarium I nie podnosic Ja nawet upadlam do przodu pare dni Po transferze,nie widzialam wiaderka ,lub zapomnialam ze go tam postawilam,sadzilam ze koniec ,okazuje Sie ze co ma byc to bedzie.....;)

No to dobrze bo myślałam że trzeba na siebie jakoś szczególnie uważać po in vitro niż po naturalnym zapłodnieniu. Dzięki :)

— Phil Bosmans

Oooo to prawda, czas baaardzo szybko leci. Niby jestem na L4, tyle wolnego ilale i sporo zamieszania - remont, wizyty u lekarza a tygodnie uciekają jeden za drugim

[emoji127] 28.10.2017

Po porodzie to samo,czas leci! Nicole ledwo Sie uridzila ledwo mialam stres bo za szybko byl porod (35t5d), powod lozysko przodujace a JuZ trzyma czasem grzechotke i sie slini I smieje ;)(2.5msca)
Zobaczysz potem jeszxe szybciej leci

No to dobrze bo myślałam że trzeba na siebie jakoś szczególnie uważać po in vitro niż po naturalnym zapłodnieniu. Dzięki :)

— Phil Bosmans

JuZ kiedys to pisalam jak wyczytalam tutaj ze nie wolno ribic kupki bo wyplyna zarodki;))
Ciaza Po ivf to ta sama jak ciaza naturalna Tylko zaplodnienie inne ,! Owszem jest wieksze prawdopodobienstwo Tylko ze ciaze Po ivf koncza Sie cc ale nie jest powiedziane ze ty bedziesz miec cc ,Ja chcialam sn ,) niestety nie moglam,moze nastepnym razem ;)

Po porodzie to samo,czas leci! Nicole ledwo Sie uridzila ledwo mialam stres bo za szybko byl porod (35t5d), powod lozysko przodujace a JuZ trzyma czasem grzechotke i sie slini I smieje ;)(2.5msca)
Zobaczysz potem jeszxe szybciej leci

To mnie właśnie przeraza, człowiek ani sie obejrzy a ja będą dzieci szły do szkoły, potem zostaniemy babciami. ...eh taka kolej rzeczy. A propos babci, wczoraj zabrałam swoją mamę nabusg 3d żeby mogła wnuki zobaczyć, ale była szczęśliwa i wpatrzona jak w obrazek [emoji7]

[emoji127] 28.10.2017

Witam dziewczynki, dzisiaj kolejny dzień mdłości...a tak liczyłam że to mnie nie będzie dotyczyć:(Do tego mogłabym wykrywać narkotyki gdzieś na bramce bo węch mam tak wyostrzony że nic mojego nochala nie ominie. Lepiej mi się zrobi jak zobaczę zdrowego maluszka na USG. Wizyta po pracy a tymczasem niech godziny lecą, bo siedzę w pracy jak za karę...

reklama
Do góry