reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Witam dziewczynki, dzisiaj kolejny dzień mdłości...a tak liczyłam że to mnie nie będzie dotyczyć:(Do tego mogłabym wykrywać narkotyki gdzieś na bramce bo węch mam tak wyostrzony że nic mojego nochala nie ominie. Lepiej mi się zrobi jak zobaczę zdrowego maluszka na USG. Wizyta po pracy a tymczasem niech godziny lecą, bo siedzę w pracy jak za karę...
Pociesze Cie, moja Siostra miała tak przez 3 mc... Ciągle mdłości a już perfum to ani ona ani nikt w jej otoczeniu nie mógł używać... [emoji4]

Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym.
— Phil Bosmans

reklama
To mnie właśnie przeraza, człowiek ani sie obejrzy a ja będą dzieci szły do szkoły, potem zostaniemy babciami. ...eh taka kolej rzeczy. A propos babci, wczoraj zabrałam swoją mamę nabusg 3d żeby mogła wnuki zobaczyć, ale była szczęśliwa i wpatrzona jak w obrazek [emoji7]

[emoji127] 28.10.2017

Aby zrobic foto 3d nie zawsze wychodzi gratulacje dla maluszkow ,mi tez sie udalo w 22tc ;)Ale kumpeli ani razu ....

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Priva
Wysłałam Ci e-mail na próba:)
na prova
Witam dziewczynki, dzisiaj kolejny dzień mdłości...a tak liczyłam że to mnie nie będzie dotyczyć:(Do tego mogłabym wykrywać narkotyki gdzieś na bramce bo węch mam tak wyostrzony że nic mojego nochala nie ominie. Lepiej mi się zrobi jak zobaczę zdrowego maluszka na USG. Wizyta po pracy a tymczasem niech godziny lecą, bo siedzę w pracy jak za karę...
probowalas świeży imbir na mdłości? Abonamet bialy

reklama
Do góry