Ilona 88
Fanka BB :)
A jak z poziomem progesteronu ? Badałaś ostatnio był jakiś spadek?dobrze że dzisiaj wizyta- przed chwilą wypłynęła ze mnie resztka luteiny w kolorze tofi i już się boję
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jak z poziomem progesteronu ? Badałaś ostatnio był jakiś spadek?dobrze że dzisiaj wizyta- przed chwilą wypłynęła ze mnie resztka luteiny w kolorze tofi i już się boję
Ja w terminie miesiączki. Moze sie skaleczylas przy aplikacji?Dziewczynki zaciążone!!! miałyście coś takiego?
Ja mialam, brazowymi uplawami lekarz kazał sie nie przejmować, zwiększył mi tylko tabletki, kiedy leciala mi krew to pojechałam do szpitala.. Nic się nie stresuj, bedzie dobrze, niedługo masz wizytę :*Dziewczynki zaciążone!!! miałyście coś takiego?
nie ma krwi na szczęscie, i nic nie leci, ani nie boli, luteina zabarwiona na jasny brąz, a teraz już czysto...biorę 6 x luteina i prolutex, zobaczymy co powie Pan doktorJa w terminie miesiączki. Moze sie skaleczylas przy aplikacji?
24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171] 10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji188]
Progesteron miałam 12,5 i niby w normie dla tego trymestru ciąży- badanie z wczorajA jak z poziomem progesteronu ? Badałaś ostatnio był jakiś spadek?
Wszystko będzie dobrze! zobaczysz ze to jednorazowy incydent. Dobrze ze masz dzisiaj lekarza będziesz spokojniejszanie ma krwi na szczęscie, i nic nie leci, ani nie boli, luteina zabarwiona na jasny brąz, a teraz już czysto...biorę 6 x luteina i prolutex, zobaczymy co powie Pan doktor
Masz dziś wizytę, więc spokojnie .Ja też plamiłam ale u mnie to był krwiak.A poprzedni poziom progesteronu nie miałaś wyższy?cos pamiętam 70 miałaś? Ale pewna nie jestemProgesteron miałam 12,5 i niby w normie dla tego trymestru ciąży- badanie z wczoraj
Tak tylko teraz zrobiłam badanie przed aplikacją luteiny i zastrzyku z progesteronuMasz dziś wizytę, więc spokojnie .Ja też plamiłam ale u mnie to był krwiak.A poprzedni poziom progesteronu nie miałaś wyższy?cos pamiętam 70 miałaś? Ale pewna nie jestem
I tak powinnaś badać zawszeTak tylko teraz zrobiłam badanie przed aplikacją luteiny i zastrzyku z progesteronu
A to dla tego, mi lekarka każe pobrać krew 4 h po aplikacji leków.I tak robię od początku .Tak tylko teraz zrobiłam badanie przed aplikacją luteiny i zastrzyku z progesteronu