reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Sol ty tez mialas tak samo ostatnio po ilu dniach od odstawienia tabletek przyszla@ i czy bol byl jakis mocniejszy?
Tak samo. Odstawilam tabletki i po 2 dniach przyszła @. Była w sumie taka sama jak zawsze... może jednego dnia bardziej mnie bolał brzuch a drugiego miałam większe krwawienie ale ogólnie to tak normalnie. Myślałam że będzie jakaś straszna przez te wszystkie leki szczególnie te na endo i na rozrzedzenie krwi ale było ok. Ja robiłam przerwę bo miałam wyjazd zaplanowany a Ty od razu podchodzisz w następnym cyklu?

reklama
Tak samo. Odstawilam tabletki i po 2 dniach przyszła @. Była w sumie taka sama jak zawsze... może jednego dnia bardziej mnie bolał brzuch a drugiego miałam większe krwawienie ale ogólnie to tak normalnie. Myślałam że będzie jakaś straszna przez te wszystkie leki szczególnie te na endo i na rozrzedzenie krwi ale było ok. Ja robiłam przerwę bo miałam wyjazd zaplanowany a Ty od razu podchodzisz w następnym cyklu?
Właśnie już doczytałam, że podchodzisz w lipcu. Czyli tak jak ja po małej przerwie. Trzymamy więc za siebie mocno kciuki żeby się udało x

Nie dam rady w czerwcu bo teraz bylam w pl 2tyg na zwolnieniu lekarskim a w pracy zrobilo sie duzo zaleglosci i plus nowe zlecenia i nie chce nadciagac wyrozumialosci szefa bo i tak mi idzie na reke za każdym razem. W lipcu jakos zaplanuje kolejne podejscie, moze i lepiej odpoczne od tych leków.

Hej,
Dzieki za cynk:) zawsze tam kupowałam leki do stymulacji to najtańsza ginekologiczna apteka w mieście:) podjada tam w tym tyg:) jesteś z Krakowa:)?

Tak, jestem z Krakowa :) Pozwólcie, że jednak dołączę :D W sumie czytam Was namiętnie już od marca (evry dej end evry najt :)) ale tak się jakoś zeszło i nic nie piszę ale kibicuję Wam wszystkim:) Nasza historia w skrócie ma już prawie 7 lat, ale tak naprawdę od półtora roku walczymy tak intensywnie. Miałam histeroskopową polipektomię, później laparoskopowy drilling jajników i w marcu po trzeciej nieudanej IUI z pompą EVIE padł wyrok - ostatnia szansa to in vitro... Aktualnie jestem 4dpt 5dniowej blastki Bl 4.1.1 (to chyba tak jak 4aa, tylko nowa nomenklatura) i to czekanie mnie dobija, czas nie dłużył się tak nigdy...
@adansonia jesteś taką moją "bratnią duszą" do nie dość, że miałyśmy w tym samym dniu punkcję, to wcześniej leczyłaś się w macierzyństwie - tak jak ja... Chociaż z tego co piszesz to chyba nie polecasz... Mogę wiedzieć u jakiego lekarza się leczyłaś?

reklama
Do góry