reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Trzymajcie kciuki żebyśmy mogli jak najszybciej próbować :tak:
ja oczywiscie zaciskam, a teraz grzecznie spac, zeby wypoczac przed tak waznym dniem:-) czekamy jutro na nowiny!:-)

joweg,miska...ja biore tylko femibion natal...czy to nie za malo dziewczyny? przy waszych tabletach to ja wypadam blado:-)

Hej dziewczyny:)Podczytuję was tu stalel:)To że mnie sie nie udało to nie znaczy że was nie śledzę. Trzymam kciuki za te w trakcie, po transferze i tym co się udało a tym co się nie powiodło witam w gronie pokszywdzonych przez los:)nam sie tez kiedyś uda!!!!Tak więc pozdrawiam was gorąco i przesyłam uściski dla was dzielnych i silnych przyszłych mam:)Buźki

miska 126 - zaplacilam 2700 euro
z polmedem mialam takie same przezycia, kazda wizyta trwala kilka minut, jak zaczynalismy zadawac pytania, to doktor patrzyl na nas dziwnie i splawial
glupio sie tez poczulismy jak na kolejnej wizycie przyjela nas dr elias, ktora zaczela odradzac nam inseminacje, kiedy na wczesniejszej dr siejkowski nam ja doradzil, takie pomieszanie z poplataniem; poza tym po inseminacji dr elias zgonila mnie z fotela po 3 minutach bo juz kolejne pacjentki czekaly, gdzie w ostrawie kobiety lezaly tyle co po in-vitro, takich przejsciach nie mielismy zaufania do tego osrodka i dlatego zmienilismy go

marcikuk - ja bede juz testowac w ta niedziele, w siodmym dniu, a potem w 10 i 14 a potem beta
po blastocyscie implantacja jest do 3 dnia wiec moze cos juz bedzie

ika- ja testowałam w 6dpt i był cień cienia, ale ja mam bliźniaki to i beta wzrasta podwójnie także jakby Ci nic nie pokazało to mam nadzieję, że nie będziesz darła kotów i spokojnie jeszcze poczekasz!!!!!

Bulka- fajnie, że się odezwałaś :-)

sylha - nie bede rozpaczac, to juz bedzie moja ktoras z kolei proba, poza tym do testu zaleconego przez lekarza bedzie jeszcze tydzien:)
poza tym ja mam nadzieje na trojaczki, wiec beta bedzie potrojna;)

Hej dziewczyny!
Ja tez melduję że jestem i Was podczytuje od czasu do czasu;-) Nie udzielam sie bo brak siły i weny, ale także trzymam kciuki za Was wszystkie, zeby wsio było tak jak sobie wymarzycie. Ja musze jeszcze troche poczekac i pewnie przed następnym podejściem znów się pojawię, zeby wspierac innych i liczyć na wsparcie, bo wiem że na kogo jak na kogo, ale na Was zawsze moge liczyć:tak:
U mnie narazie wszystko dobrze idzie, hormon mi powoli spada i zaczęłam krwawić, co oznacza że lek zadziłał i ciąża juz obumarła. Teraz tylko czekanie...:sorry2:
Pozdrawiam i wszystkim życzę powodzenia.

reklama
Fajnie Roxii ze u ciebie wszystko ok. Ja zalapalam jakies dodla dzisiaj ryczalam jak niewiem az sie zanosilam,mi wystarczy jakies slowo powiedziec niestosowne i koniec rozklejam sie na maksa.:-(

Do góry