reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Zrobilam....bije glowa w sciane bo nie wiem po co,po co ja wogole go kupowalam czegos innego przeciez spodziewac sie nie moglam na tak wczesnym etapie negatywny......czekam do poniedzialku do bety :((((
No ładnie i teraz musisz żyć w nie pewności. Dasz radę:)powodzenia na becie w poniedziałek

reklama
Skad jestes w UK? Z tego co sie orientuje masz leczenie w PL. Jestem ciekawa jak z lataniem samolotem? Czy po transferze moge od razi wrocic do UK czy bedzie trzeba znow czekac. Niestety po punkcji lekarz nie pozwolil i siedze tu sama i umieram z nodow :(

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja po transferze wolalam zostac w pl i mialam zostac z trzy dni a zrobilo sie tydzien[emoji6] ale jak widac nie udało sie tym razem. Ja tez siedziałam sama tydzien i książki czytalam i na plażę chodziłam na spacerki bo blisko bylo. Życzę powodzenia i udanego transferu[emoji4] [emoji110]

Do góry