G
gość 5
Gość
Bliźniaki przeczuwamPrzesylam wam znowu na szczescie zeby byly same pozytywne informacje
Znalezione dzis znowu pod praca Zobacz załącznik 808549
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bliźniaki przeczuwamPrzesylam wam znowu na szczescie zeby byly same pozytywne informacje
Znalezione dzis znowu pod praca Zobacz załącznik 808549
Brałam antykoncepcję i jednocześnie D3 i koenzym Q10.Zazdroszczę. Cudnie.
Dziewczyny nikt nie bral antykoncpecji na wyciszenie? Nie wiem czy odstawic witaminki czy moge brac i to i to?
Nas nic nie informowali tak wsciekla bylam na te badania bo mnóstwo pieniedzy za badania tam zostawiliśmy i za to jeszcze nas skasowaly a nam programu nikt nie wyjasnial zadnego koordynator nam nie zaproponowano tylko lekarz zdecydowala jaki program dla nas i ze w recepcji bedzie czekal, wreczyly do reki i pokazaly gdzie jest nr konta i ze na nastepna wizyte z podpisanymi wszystkimi zgodami. Szkoda pisac....Co Ty mówisz Mnie informowały na bieżąco, co jest w pakiecie a co nie, aż jestem w szoku.
Powiem szczerze, że ja właśnie byłam w invimedzie i co prawda na recepcji OK, ale lekarze... Trafiłam do dwóch i nie polecam. Jeden ciągnął nas za nos ponad dwa lata i tylko pogorszył stan nasienia.
Aaa no to chyba ze w takim razie zajadajWiem ale liczylam ze bedzie transfer bo dzis byl 15 dc ale sie niestety nie udalo... pół mi jeszcze zostalo to go dokoncze
Pisze sie na to niech sie spelnia te twoje przeczuciaBliźniaki przeczuwam
Ja mialam w 12dc miedzy 7-8mm w 13dc troche podskoczylo(nie wiem ile) i zdecydowali ze w 16dc transfer. Jutro test zrobie brrrr 12dpt. Trzymam kciuki za twoje podejście [emoji110] [emoji110] [emoji110]Dzięki. Ja miałam ostanio 12mm w 10dc i za tydzień transfer blastocysty i teraz też szybko bo w 9 dc było 10mm i transfer za tydzień. Jakoś dziwnie ale pozostaje mi ufać i wierzyć że tym razem się uda.
Ja teraz biorę antykoncepcje i witaminy tez, lekarz nie kazał nic odstawićZazdroszczę. Cudnie.
Dziewczyny nikt nie bral antykoncpecji na wyciszenie? Nie wiem czy odstawic witaminki czy moge brac i to i to?
Ja właśnie przez to przeszłam do Gamety w Gdyni, dzięki dr Szczyptanskiej i pania z recepcji. W Gamecie miło i sympatycznie!My zrezygnowalismy z tej kliniki i szczerze nie polecam ani placowki w Gdyni ani Gdansku na fakt obslugi. Dziewczyny w gdyni fakt sa mile ale na recepcji trzymala w reku dla nas program ivf i jednoczesnie kasowala za badania które po powrocie do domu okazalo sie ze one beda w programie nawet nikt nas nie poinformowal o tym a zwlaszcza lekarz Szczyptanska zleca badania i nie mowi by za nie nie płacić bo beda w programie. W Gdyni dziewczyny które pobieraja krew to i na recepcji obsługują, telefony odbieraja na wizyty umawiają klientów itd jeden wielki burd..... ja strasznie negatywnie jestem nastawiona do tej kliniki i stwierdzilam ze poczucie poszanowania tez jest ważne w walce z niepłodnością i zmienilismy na invimed w Gdyni i jestem zadowolona z obslugi z szacunkim nie zlaska. Idac do kliniki mamy czuc sie bezpiecznie i wierzyc ze oni nam pomogą, pozytywne nastawienie do kliniki lub placowki przeklada sie na mniejszy stres a co za tym idzie wieksza szansa na powodzenie.
Ja też brałam antyki + obowiązkowo witaminkiZazdroszczę. Cudnie.
Ja jestem w Invicta w Warszawie ale jestem zadowolona bardzo, wszyscy są pomocni i to bardzo, dziewczyny zawsze uśmiechnięte, z chęcią odpowiadają na pytania, są pomocne...., ta w Warszawie superMam pytanie do dziewczyn z INVICTA w Gdańsku, czy Was panie na recepcji równie nieprzyjemnie traktują jak nas? Zero empatii, zero pomocy i wyjaśnienia. Gdy zadajesz pytania odpowiadają z wielką łaską tak jakbyśmy wszystko powinni wiedzieć. Jestem zniesmaczona ich podejściem. Prawie jak na NFZ, a nie wspomnę, że tutaj płacimy grube pieniądze.