reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Mam pytanie do dziewczyn z INVICTA w Gdańsku, czy Was panie na recepcji równie nieprzyjemnie traktują jak nas? Zero empatii, zero pomocy i wyjaśnienia. Gdy zadajesz pytania odpowiadają z wielką łaską tak jakbyśmy wszystko powinni wiedzieć. Jestem zniesmaczona ich podejściem. Prawie jak na NFZ, a nie wspomnę, że tutaj płacimy grube pieniądze.
One są takie gburowate. Najfajniejsza jest ta kobietka w czerwonych włosach.

[emoji127] 28.10.2017

reklama
Widze ze nie tylko u mnie jest ten problem czasami mam ochote im tam przypierdzielic w leb. Wszystko z laska a jak ja chcem czegos wymagac czytaj kontroli monitoringu u dobrego lekarza to oburzenie ze hej
Dokładnie, nie wiem z czego wynika to traktowanie. Chyba te Panie zapominają ze pracują w komercyjnych placówkach i jak klient, patrz pacjent, się obrazi to źle wróży.
Niestety pewnie są po prostu marnie opłacane, ciągle dokłada im się obowiązkowe, straszy zwolnieniami jak wszędzie. Rozumiem złość i irytację ale gdybym ja sobie pozwoliła w pracy pokazać swój humor klientowi to zbesztalby mnie na czym świat stoi. A my zaciskamy zęby bo przecież właśnie w tej klinice mają nam pomóc.

[emoji127] 28.10.2017

Mam pytanie do dziewczyn z INVICTA w Gdańsku, czy Was panie na recepcji równie nieprzyjemnie traktują jak nas? Zero empatii, zero pomocy i wyjaśnienia. Gdy zadajesz pytania odpowiadają z wielką łaską tak jakbyśmy wszystko powinni wiedzieć. Jestem zniesmaczona ich podejściem. Prawie jak na NFZ, a nie wspomnę, że tutaj płacimy grube pieniądze.

Widze ze nie tylko u mnie jest ten problem czasami mam ochote im tam przypierdzielic w leb. Wszystko z laska a jak ja chcem czegos wymagac czytaj kontroli monitoringu u dobrego lekarza to oburzenie ze hej

Ja właśnie jestem w szoku, w Gdyni jest wszystko ok. Panie są miłe i sympatyczne, bardzo pomocne i nawet pożartować można.
Tutaj miałam wrażenie, jakby patrzyły na nas z góry, bo znają nasz problem... Porażka.

Też leczę się w Gdańsku w invickci ja też myślałam że te baby są tylko do mnie takie uprzedzone. Ta wczerwonych włosach i czarnulka xenia są najmilsze. Reszta to jak na okresie wkurzone

Hej dziewczyny. Mam takie pytanie które mnie dręczy.
Czy w waszych klinikach macie sprawdzane endo na chwilę przed transferem? Ja mam normalnie wizytę ok 10 dc a potem lekarz mówi mi że transfer za tydzień bo endo piękne i tak się zastanawiam czy nie jest w stanie się "popsuć" przez te 7 dni pomiędzy ostatnim USG a samym transferem?

reklama
Hej dziewczyny. Mam takie pytanie które mnie dręczy.
Czy w waszych klinikach macie sprawdzane endo na chwilę przed transferem? Ja mam normalnie wizytę ok 10 dc a potem lekarz mówi mi że transfer za tydzień bo endo piękne i tak się zastanawiam czy nie jest w stanie się "popsuć" przez te 7 dni pomiędzy ostatnim USG a samym transferem?
Ja też mialam ostatnie usg tydzień przed transferem

24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171]

Do góry