gosia321
Fanka BB :)
Kochana oby to szczescie dopisalo mi przy transferze i becie to wtedy bede mogla powiedziec ze szczesciara ze mnieAle z Ciebie szczęściara
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana oby to szczescie dopisalo mi przy transferze i becie to wtedy bede mogla powiedziec ze szczesciara ze mnieAle z Ciebie szczęściara
Skad Ty ich tyle zdobywasz?? Rewelacja
Mozesz bracZazdroszczę. Cudnie.
Dziewczyny nikt nie bral antykoncpecji na wyciszenie? Nie wiem czy odstawic witaminki czy moge brac i to i to?
Ananas?Dzieki. Biore wszystko. Jem ananasa. Aby to ponoglo i aby te 35 dni minęły jak.najszybciej
Super jak na 6 dzien to mysle ze rewelacyjny wynikDziewczyny nie wytrzymałam i zrobiłam wczoraj betę! Wynik 27,87 a to był 6 dpt. Co o tym myślicie? Jutro mam zamiar powtórzyć ale nie wiem co o tym myśleć bo z tego co czytałam to bywa różnie. Sikańca jeszcze nie robiłam...
Ja w zasadzie tez nie wiem czy to dobrze czy źle. Lekarz pewnie wie co robiWlasnie dzis mam 15dc i nie mialam owulacji takze od dzis mam brac anty przez 21 a pozniej ok 12 dc naturalnego mam sie pokazac. Nie wiem czy to.dobrze ze czekamy na naturalny czy nie...
Nie mam pojęcia jaki. Lekarz mi go nie sprawdza. Nie wiem, czy robić na własną rękę, bo nie chce wchodzić w jego kompetencje. Czekam na wyniki z pappy i zapisze się na przyszly tydzień. Może wtedy zacznie mi zastrzyki odstawiać. Jutro już równo 15 tygodni [emoji7] a dopiero do Was dołączałam...
Jutro zaczynam 12dpt i tak sie zastanawiam czy zrobic test czy coś wyjdzie. Ja kompletnie nie mam objawow wydaje mi sie ze nic z tego nie bedzie. A u was test wychodził pozytywny w 12dpt 3dniowych zarodków?
Przesylam wam znowu na szczescie zeby byly same pozytywne informacje
Znalezione dzis znowu pod praca Zobacz załącznik 808549