walczaca o szczescie
Fanka BB :)
Dziękuję.Ja brałam anty i witaminy bez zmian.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję.Ja brałam anty i witaminy bez zmian.
Mysle ze dziewczyny musza z pracy wrocic, wieczorem nas wiecej i na pewno ci odpowiedza.Zazdroszczę. Cudnie.
Dziewczyny nikt nie bral antykoncpecji na wyciszenie? Nie wiem czy odstawic witaminki czy moge brac i to i to?
Zazdroszczę. Cudnie.
Dziewczyny nikt nie bral antykoncpecji na wyciszenie? Nie wiem czy odstawic witaminki czy moge brac i to i to?
Dzieki. Biore wszystko. Jem ananasa. Aby to ponoglo i aby te 35 dni minęły jak.najszybciej
Ja bralam i to i toZazdroszczę. Cudnie.
Kochana ja bym po cichu odetchnela z ulgąDziewczyny nie wytrzymałam i zrobiłam wczoraj betę! Wynik 27,87 a to był 6 dpt. Co o tym myślicie? Jutro mam zamiar powtórzyć ale nie wiem co o tym myśleć bo z tego co czytałam to bywa różnie. Sikańca jeszcze nie robiłam...
Kochana ja bym po cichu odetchnela z ulgą
Myślę ze to Twoj czas na przyjmowania gratulacji. Bardzo sie cieszę
W takim razie myślę ze to super czas na chwile spokoju. Jutro powtórz i bedziemy wszystko wiedziecNo właśnie się boje jeszcze cieszyć... Za dużo przeszłam do tej pory i kolejnego zawodu nie zniesę...
No właśnie się boje jeszcze cieszyć... Za dużo przeszłam do tej pory i kolejnego zawodu nie zniesę...