onadlaniego30
Fanka BB :)
Tez mam w domu o tej czułości [emoji4]
Rób , pamiętaj ze brak pozytywnego wyniku jeszcze niczego nie przekreśla
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tez mam w domu o tej czułości [emoji4]
Ja jestem 16 tydzień. I kuje się dwa razy dziennie.A ja 14 tydzień i nadal i prolutex i neoparin [emoji22]
Super gratulacje [emoji4] U mnie w 9 dpt beta 286 i obydwie fasolki ze mna zostaly [emoji4]Dziewczyny! Udało sie!
Zawsze wyobrażałam sobie ta chwile ale jak juz nadeszła nie potrafiłam sie zachować! Przytkało mnie pieknie!
10 dpt - dziwi mnie troche tak wysoka beta - może faktycznie 2fasolki z nami zostaną?
ja ma wizytę 23 dptDziewczynki a ile dni po transferze umawialiście się na pierwsze USG ? My już troszkę ochłonęliśmy ale radość była ogromna . Najpiękniejszy dziś mojego życia [emoji846]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
U mnie wypadł transfer w 16dc bo endometrium za slabe było, na sztucznym też bylam.Dziewczyny którego dnia cyklu miałyście transfer? Mam audyt w pracy i przez spóźniający sie okres wszystko mi sie przesunie. Chciałabym sobie jakoś to zaplanować mniej więcej. Zarodki mam 3 dniowe i jeden 5 dniowy. Jak to u Was wyglądało? Nie wiem jeszcze który będę przygarniała ale chce wiedzieć jak to mniej więcej wypada. Podchodzę na cyklu sztucznym
22dc 5dniowa blastkaDziewczyny którego dnia cyklu miałyście transfer? Mam audyt w pracy i przez spóźniający sie okres wszystko mi sie przesunie. Chciałabym sobie jakoś to zaplanować mniej więcej. Zarodki mam 3 dniowe i jeden 5 dniowy. Jak to u Was wyglądało? Nie wiem jeszcze który będę przygarniała ale chce wiedzieć jak to mniej więcej wypada. Podchodzę na cyklu sztucznym
Moja ostatnia migrena trwała 48h .... miałam dzwonić na szpital by cewnik mi założyli bo każde ruszenie głowa to była katastrofa . Brałam paracetamol 3x1g nie bardzo dawał radę dziś byłam u lekarza dał mi magiczną tabletkę jak mnie złapie mam brać. Lepiej weź paracetamol lepiej piguła niż stres i walka organizmu z bólem ( bo bardziej stresuje dziecko)Dziewczynki udanych wizyt!!!Ja dzisiaj sie parszywie czuję, o 4 rano obudził mnie straszny ból łowy i trwa do teraz, raz sie nasila, raz ustaje...do tego oczywiście mdli mnie nieziemsko. nie brałam żadnej tabletki jak narazie, może przetrzymam jakoś w pracy, żałuje- mogłam zostać w łóżku....
Hej! Udanego dnia!
Wiem, że pytanie się powtarza (bo pamiętam o skarpetkach), ale co więcej to nie . Co zabrac na punkcję?
W rozpisce mam enigmatycznie: ubranie szpitalne ( rozumiem to jako koszula i szlafrok, kapcie) środki higieny osobistej (płyn do higieny intymnej??? + recznik). Co zabrać? Co potrzebne?