reklama
Emilianka6966
Fanka BB :)
Paracetamol, apa można brać...narazie próbuje naturalnych metod, wiem że w ciąży to częsta przypadłość, nie sposób za każdym razem faszerować sie jakimś lekiem, tym bardziej że i tak bierze się ich garść...chyba że nie dam rady to apap w zanadrzu mam Klientów przybywa dzisiaj jak na złość...
Ropuszka666
Dziewczynki a ile dni po transferze umawialiście się na pierwsze USG ? My już troszkę ochłonęliśmy ale radość była ogromna . Najpiękniejszy dziś mojego życia [emoji846]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Sol
Hej. Ja miałam prże pierwszym ivf. Pytaj jak chceszDziewczyny, mam pytanie, która z Was miała robioną histeroskopię?
onadlaniego30
Jutro zaczynam 12dpt i tak sie zastanawiam czy zrobic test czy coś wyjdzie. Ja kompletnie nie mam objawow wydaje mi sie ze nic z tego nie bedzie. A u was test wychodził pozytywny w 12dpt 3dniowych zarodków?
Ja miałam dokładnie 12dpt pozytywny wynik sikanca o czułości 10
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
M@gda
Moderatorka
14 dpt 5dniowego zarodka, miałam pierwsze usg beta była dobrze ponad 1000. Przed betą 1000 nie ma co iść, najlepiej ponad.Dziewczynki a ile dni po transferze umawialiście się na pierwsze USG ? My już troszkę ochłonęliśmy ale radość była ogromna . Najpiękniejszy dziś mojego życia [emoji846]
Ja 11 dni po transferze dwudniowych Kropek robiłam betę i miałam ponad 111. I sa bliźnięta [emoji5]Jutro zaczynam 12dpt i tak sie zastanawiam czy zrobic test czy coś wyjdzie. Ja kompletnie nie mam objawow wydaje mi sie ze nic z tego nie bedzie. A u was test wychodził pozytywny w 12dpt 3dniowych zarodków?
Tez mam w domu o tej czułości [emoji4]Ja miałam dokładnie 12dpt pozytywny wynik sikanca o czułości 10
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Ilona 88
Super gratulacjeDziewczyny! Udało sie!
Zawsze wyobrażałam sobie ta chwile ale jak juz nadeszła nie potrafiłam sie zachować! Przytkało mnie pieknie!
10 dpt - dziwi mnie troche tak wysoka beta - może faktycznie 2fasolki z nami zostaną?
Podziel się: