reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Paracetamol, apa można brać...narazie próbuje naturalnych metod, wiem że w ciąży to częsta przypadłość, nie sposób za każdym razem faszerować sie jakimś lekiem, tym bardziej że i tak bierze się ich garść...chyba że nie dam rady to apap w zanadrzu mam:) Klientów przybywa dzisiaj jak na złość...

Jutro zaczynam 12dpt i tak sie zastanawiam czy zrobic test czy coś wyjdzie. Ja kompletnie nie mam objawow wydaje mi sie ze nic z tego nie bedzie. A u was test wychodził pozytywny w 12dpt 3dniowych zarodków?

Jutro zaczynam 12dpt i tak sie zastanawiam czy zrobic test czy coś wyjdzie. Ja kompletnie nie mam objawow wydaje mi sie ze nic z tego nie bedzie. A u was test wychodził pozytywny w 12dpt 3dniowych zarodków?

Ja miałam dokładnie 12dpt pozytywny wynik sikanca o czułości 10

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczynki a ile dni po transferze umawialiście się na pierwsze USG ? My już troszkę ochłonęliśmy ale radość była ogromna . Najpiękniejszy dziś mojego życia [emoji846]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
14 dpt 5dniowego zarodka, miałam pierwsze usg beta była dobrze ponad 1000. Przed betą 1000 nie ma co iść, najlepiej ponad.

reklama
Do góry