Emilianka6966
Fanka BB :)
A jaki masz progesteron? Ja sama jestem ciekawa jak mój lekarz podejdzie do tego wizyta dopiero w czwartekA ja 14 tydzień i nadal i prolutex i neoparin [emoji22]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jaki masz progesteron? Ja sama jestem ciekawa jak mój lekarz podejdzie do tego wizyta dopiero w czwartekA ja 14 tydzień i nadal i prolutex i neoparin [emoji22]
Znieczulenie dajna mistyczna rzecz coś dostajesz i cie nie ma budzisz sie na lozkuJa miałam w znieczuleniu ogólnym, więc serio wszystko było mi obojętne
Lekarz nie mówił, czy znieczulenie ogólne będzie?? Bo tak czy siak anestezjolog powinien z tobą porozmawiać.
Ja dostałam coś do żyły na uspokojenie jak byłam na sali. Natomiast przed laparoskopia dali mi hydroxyzyneA dają tableteczkę cudowną na "wszytko mi obojetne"?
Ja miałam 3dpt usg, badał czy endo przyrasta, do macicy jeszcze daleko, także bez obawDzisiaj jadę do lekarza na kontrole. 6 dzien po transferze. Ciekawa jestem czy z racji bólów jajnika lekarz będzie mi mógł zrobic usg zeby zobaczyć czy wszystko jesteś ok? Zeby mi tam czegoś nie uszkodził jak by co
Nie mam pojęcia jaki. Lekarz mi go nie sprawdza. Nie wiem, czy robić na własną rękę, bo nie chce wchodzić w jego kompetencje. Czekam na wyniki z pappy i zapisze się na przyszly tydzień. Może wtedy zacznie mi zastrzyki odstawiać. Jutro już równo 15 tygodni [emoji7] a dopiero do Was dołączałam...A jaki masz progesteron? Ja sama jestem ciekawa jak mój lekarz podejdzie do tego wizyta dopiero w czwartek
Leci ten czas, mi z aplikacji wychodzi że dzisiaj kończę 6tydz.Nie mam pojęcia jaki. Lekarz mi go nie sprawdza. Nie wiem, czy robić na własną rękę, bo nie chce wchodzić w jego kompetencje. Czekam na wyniki z pappy i zapisze się na przyszly tydzień. Może wtedy zacznie mi zastrzyki odstawiać. Jutro już równo 15 tygodni [emoji7] a dopiero do Was dołączałam...
Mnie tez bolaly jajniki po transferze, a do tego plecy. I to tak bardzo, że ani chodzi ani leżeć. Oby to był u Ciebie dobry znak[emoji9]Dzisiaj jadę do lekarza na kontrole. 6 dzien po transferze. Ciekawa jestem czy z racji bólów jajnika lekarz będzie mi mógł zrobic usg zeby zobaczyć czy wszystko jesteś ok? Zeby mi tam czegoś nie uszkodził jak by co
Współczuje jesteś podczas stymulacji czy to juz bol w ciąży?Dziewczynki udanych wizyt!!!Ja dzisiaj sie parszywie czuję, o 4 rano obudził mnie straszny ból łowy i trwa do teraz, raz sie nasila, raz ustaje...do tego oczywiście mdli mnie nieziemsko. nie brałam żadnej tabletki jak narazie, może przetrzymam jakoś w pracy, żałuje- mogłam zostać w łóżku....