reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
InviMed Poznań . Ogólnie klinika ok co prawda z lekarzem różnie bywa ale chyba wie co robi. No nic zostało mi tylko czekać i zobaczymy co z tego będzie.
Ja tez kestem z invimedu ale.z.wawy, natomist pamietam fasolka byla.z invimedu z wroclawia miala podawane dwa zarodki trzydniowe, wiec jesli chodzi o invimed to nie zawsze transferuja pieciodniowe.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja miałam straszne bóle głowy po gonapepthyl dily i mdłości czasami, przy diphedreline( to samo co dailybtylko większa dawka) stronę bóle stawów jak by wieczna grypa przez miesiąc. Jak mi wprowadzili stymulację z menopuru i gonalu to trochę puściło i nie było tak złe. Ale głowa wcześniej bolała strasznie czasami było na skraju omdlenia. Polecam kupienie sobie maści vick i smarowanie czoła to mi mega pomagało.
Ja mialam mdlosci. Rano wisialam nad kablem, a teraz do 11tc bylam gadac z.porcelanowym uchem raz.

Kochane moje od dzis zaczynam zastrzyki :) stymulacja start juz sie nie moge doczekac wieczora :) jutro mija dokladnie rok od mojej pierwszej punkcji jak ten czas szybko zlecial mam nadzieje ze tym razem 3 podejscie bedzie strzalem w 10 i skonczy sie upragniona ciaza.
Tym razem krotki protokol od dzis puregon 200 j i 2 czerwca kontrol i dojdzie cetrotide.
Trzymajcie za mnie kciuki i za moje jajca co by pieknie rosly i daly piekne zarodki i wyczekana ciaze.
:) :)

Trzymamy bardzo mocno ,tez mialam cetrodite I krotki;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

I po wizycie. Dziś dr. naliczyl 6 pęcherzyków :-D. Czyli o 50 % więcej niż ostatnio. Najmniejszy 17, największy 19. Reszta małe, pracujące Na estradiol -1500. Endo 10 mm. Dziś jeszcze zastrzyki. I jutro wizyta. Punkcja możliwe, że we środę.
Super. Oby tak dalej!!! Uglaskaj jajka, niech slicznie rosna ;)

Kochane moje od dzis zaczynam zastrzyki :) stymulacja start juz sie nie moge doczekac wieczora :) jutro mija dokladnie rok od mojej pierwszej punkcji jak ten czas szybko zlecial mam nadzieje ze tym razem 3 podejscie bedzie strzalem w 10 i skonczy sie upragniona ciaza.
Tym razem krotki protokol od dzis puregon 200 j i 2 czerwca kontrol i dojdzie cetrotide.
Trzymajcie za mnie kciuki i za moje jajca co by pieknie rosly i daly piekne zarodki i wyczekana ciaze.
I tego ci zycze!! Nieprzepanych nocy, wampierza u cyca i zasranych pieluch!

Dziewczyny jeszcze takie pytanie bym miała. Czy wy też podczas stymulacji się źle czułyście ?? Mnie od 3 dnia męczą mdłości bóle głowy i strasznie bolą jajniki. Lekarz mówi że tak może być ale wolę się jeszcze was dopytać. :)

Krotki protokol,stymulacja 225menopur i 225 cetrodite Zadnych skutkow ubocZnych i praca 12 h na dzuen plus silownia;),smialam Sue wtedy ze jesli tak to przechodze to moge co msc

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja puregon 200 dziś drugi zastrzyk i czuje sie średnio od wczoraj boli mnie głowa, robie sobie drzemki gdzie ja nigdy nie śpie w dzień. Pobolewa mnie dół brzucha. To chyba za szybko żebym odczuwała rosnące pęcherzyki?

[emoji110][emoji110][emoji110] te 4 listne koniczyny nie bez powodu pojawił się w Twoim portfelu [emoji6]

[emoji127] 28.10.2017

reklama
Będę trzymała! Życzę owocnej produkcji i szczęśliwego rozwiązania.

Czekałam trochę na swoją stymulację i powiem szczerze, że robiąc zastrzyk czuję się o krok do przodu :)

Ja miałam mieć stymulacje mniej więcej w tym czasie co Ty, ale okres mi się spóźnia już kilka dni (na pewno nie ciąża, może stres) i wszystko się przedłuża.

Do góry