reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

I po wizycie. Dziś dr. naliczyl 6 pęcherzyków :-D. Czyli o 50 % więcej niż ostatnio. Najmniejszy 17, największy 19. Reszta małe, pracujące Na estradiol -1500. Endo 10 mm. Dziś jeszcze zastrzyki. I jutro wizyta. Punkcja możliwe, że we środę.

Ostatnia edycja:
reklama
Kochane moje od dzis zaczynam zastrzyki :) stymulacja start juz sie nie moge doczekac wieczora :) jutro mija dokladnie rok od mojej pierwszej punkcji jak ten czas szybko zlecial mam nadzieje ze tym razem 3 podejscie bedzie strzalem w 10 i skonczy sie upragniona ciaza.
Tym razem krotki protokol od dzis puregon 200 j i 2 czerwca kontrol i dojdzie cetrotide.
Trzymajcie za mnie kciuki i za moje jajca co by pieknie rosly i daly piekne zarodki i wyczekana ciaze.
:) :)

Dziewczyny jeszcze takie pytanie bym miała. Czy wy też podczas stymulacji się źle czułyście ?? Mnie od 3 dnia męczą mdłości bóle głowy i strasznie bolą jajniki. Lekarz mówi że tak może być ale wolę się jeszcze was dopytać. :)
Ja jestem stymulowana Menopurem i nie mam żadnych skutków ubocznych. Oczywiście w podbrzuszu czuje zmiany, ale tak być musi.

Kochane moje od dzis zaczynam zastrzyki :) stymulacja start juz sie nie moge doczekac wieczora :) jutro mija dokladnie rok od mojej pierwszej punkcji jak ten czas szybko zlecial mam nadzieje ze tym razem 3 podejscie bedzie strzalem w 10 i skonczy sie upragniona ciaza.
Tym razem krotki protokol od dzis puregon 200 j i 2 czerwca kontrol i dojdzie cetrotide.
Trzymajcie za mnie kciuki i za moje jajca co by pieknie rosly i daly piekne zarodki i wyczekana ciaze.
Gosia trzymam kciuki za Ciebie! A wcześniejsze podejscia też u doktora Janka?

I po wizycie. Dziś dr. naliczyl 6 pęcherzyków :-D. Czyli o 50 % więcej niż ostatnio. Najmniejszy 17, największy 19. Reszta małe, pracujące Na estradiol -1500. Endo 10 mm. Dziś jeszcze zastrzyki. I jutro wizyta. Punkcja możliwe, że we środę.

Czyli w sam raz 6 :) Super wiadomość! Zaciskam kciuki na środę :)

Będę trzymała! Życzę owocnej produkcji i szczęśliwego rozwiązania.

Czekałam trochę na swoją stymulację i powiem szczerze, że robiąc zastrzyk czuję się o krok do przodu :)

Gosiu trzymam mocno! [emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji256][emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam wszystkich :) Podczytuję was już od dłuższego czasu i postanowiłam do was dołączyć. Z mężem staraliśmy się o nasze małe szczęście 2 lata niestety po tym czasie nieskutecznych prób wciąż się nie udawało. Po badaniach wyszło że u nas czynnik męski więc zgłosiliśmy się do kliniki i tak o to zbliżamy się do celu by zostać rodzicami. Aktualnie jestem w trakcie stymulacji Puregonem + od 7 dnia cyklu Orgalutran. W poniedziałek mamy ostatnią wizytę monitorującą a w środę punkcja. W naszej klinice zarodki trzyma się do stadium blastocysty więc martwię się, że nasze zarodki mogą nie przetrwać tyle czasu.
A tak po za tym to trzymam za wszystkie z was mocno kciuki i życzę samych pozytywnych wiadomości.
Hej!Fajnie ze do das dolaczasz!!! Staramy sie tu wspierac, wiec jestes w dobrym miejscu :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry