reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Kochane moje od dzis zaczynam zastrzyki :) stymulacja start juz sie nie moge doczekac wieczora :) jutro mija dokladnie rok od mojej pierwszej punkcji jak ten czas szybko zlecial mam nadzieje ze tym razem 3 podejscie bedzie strzalem w 10 i skonczy sie upragniona ciaza.
Tym razem krotki protokol od dzis puregon 200 j i 2 czerwca kontrol i dojdzie cetrotide.
Trzymajcie za mnie kciuki i za moje jajca co by pieknie rosly i daly piekne zarodki i wyczekana ciaze.
:) :)
Tupne nozka :*

reklama
Kochane moje od dzis zaczynam zastrzyki :) stymulacja start juz sie nie moge doczekac wieczora :) jutro mija dokladnie rok od mojej pierwszej punkcji jak ten czas szybko zlecial mam nadzieje ze tym razem 3 podejscie bedzie strzalem w 10 i skonczy sie upragniona ciaza.
Tym razem krotki protokol od dzis puregon 200 j i 2 czerwca kontrol i dojdzie cetrotide.
Trzymajcie za mnie kciuki i za moje jajca co by pieknie rosly i daly piekne zarodki i wyczekana ciaze.

Gosiu za za Ciebie kciuki zaciskam zawsze.
Wierzę mocno w Twoje jajeczka :D

Dziewczyny jakie sa leki na stymulację? Ja brałam juz analogi blokujące przysadkę diphedreline 3,75 i gonapepthyl daily.
Do stymulacji 1 podejście:menopur 300 jednostek plus elongva i 2 Ovitrelle
2 podejście codziennie gonal 300 jednostek plus 150 menopuru

Efekty za każdym razem szału nie ma 3 komórki pobierają nigdy nie ma wiecej niż 6. Jak sie teraz nie idą czy sa jeszcE jakies inne leki ktore mogą zmienić zeby było och wiecej? Amh 1.11....

Cały czas mnie brzuch pobolewa ale sa to bóle ep wytrzymania. Jestem czwarta dobę po transferze 3 dniowej 8 komórkowej fasolki... nie mam żadnego krwawienia nie wiem czy to złe czy to dobrze. Straszne to myślenie. 50 na 50%

Krotki protokol,stymulacja 225menopur i 225 cetrodite Zadnych skutkow ubocZnych i praca 12 h na dzuen plus silownia;),smialam Sue wtedy ze jesli tak to przechodze to moge co msc

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Z ta siłownia to ostrożnie. Mi lekarz powoedzial żebym aktywność fizyczna zaprzestała na czas stymulacji. Ale moze to chodzi o protokół ja szlam długim dwa razy.

Z ta siłownia to ostrożnie. Mi lekarz powoedzial żebym aktywność fizyczna zaprzestała na czas stymulacji. Ale moze to chodzi o protokół ja szlam długim dwa razy.

Mi nic nie mowili ani o diecie ani o srodkach ostroznosci podczas stymulacji dopiero Po transferze zero silownia sauny prowadzic normalny tryb zycia tylko tyle powiedzieli i mAm corke z tej stymulacji;)
Nie sadze ze zaprzestanie silowni jest roznica pod wzgledem protokolow...tu insczej triche lecza tylko transfer i punkcjia jest ta sama ;)mozliwe ze w pl nie mozecie cwiczyc w czasie stymulacji...opisalam tylko jak to bylo u mnie z ta stymulacja ;)

Trzymamy mocno kciuki! :)

Dziewczyny jakie sa leki na stymulację? Ja brałam juz analogi blokujące przysadkę diphedreline 3,75 i gonapepthyl daily.
Do stymulacji 1 podejście:menopur 300 jednostek plus elongva i 2 Ovitrelle
2 podejście codziennie gonal 300 jednostek plus 150 menopuru

Efekty za każdym razem szału nie ma 3 komórki pobierają nigdy nie ma wiecej niż 6. Jak sie teraz nie idą czy sa jeszcE jakies inne leki ktore mogą zmienić zeby było och wiecej? Amh 1.11....

Cały czas mnie brzuch pobolewa ale sa to bóle ep wytrzymania. Jestem czwarta dobę po transferze 3 dniowej 8 komórkowej fasolki... nie mam żadnego krwawienia nie wiem czy to złe czy to dobrze. Straszne to myślenie. 50 na 50%

Kochana nie zamartwiaj się! 4 dpt masz prawo jeszcze niewiele czuć. Nie martw się, wykorzystaj ten czas dla siebie, relaksuje się i myśl pozytywnie [emoji8][emoji8]

reklama
Do góry