Dostałam zielone światło od dziś zaczynam stymulacje. Cieszę się
Super! Powodzenia!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dostałam zielone światło od dziś zaczynam stymulacje. Cieszę się
Bardzo polecam dr Grettko w Katowicach w gymcenteum. Lekarz kompetentny i konkretny. Nie mydli oczu mówi jak jest pełen konkretW Bielsku przyjmują trzy doktorki: Czerwińska, Piekarz-Adamczyk, Romowicz-Osuch i chyba teraz jeszcze zatrudnili jakiego faceta ginekologa ale nazwiska nie pamiętam.
Przypuszczam że to była ta Romowicz-Osuch bo Czerwińska i Piekarz bardzo polecają in vitro... Dobrze że znalazłaś odpowiedniego lekarza :-)
Oj przyzwyczajaj się bo w ciąży non stop się na coś czeka [emoji13]Kurczę same przygotowania kłucie sie codziennie punkcją itp to było pikus w porównaniu do tej niepewności i czekania na wynik
Jak sie do niego wpisać?trzymam kciuki!!!.
Paskudy, przypominam o kalendarzu ;p
Będziemy trzymać kciuki za wasDziewczyno, to my lecimy podobnie! Też mniej więcej w tych terminach mogę mieć punkcję i te same leki.
Przy kalendarzu masz link z instrukcją[emoji5]Jak sie do niego wpisać?
Pod spodem link do instruukcji, jest tam też link do kalendarza.Jak sie do niego wpisać?
No naprawde dziwne.Tez zawsze myslalam ze klinika ma zamrożone gotowe do adopcji.Napewno znajdziesz PowodzeniaDziewczyny byłam dziś na wizycie i powiem że doznalam szoku. Otóż moje komórki nie nadają się do in vitro, musze podchodzić z KD- to już prędzej wiedzialam, ale nie wiedziałam że sama musze sobie znalesc taka kobietę która odda mi swoje jajka! No a niby gdzie ja mam jej szukać, w biedronce na zakupach ???? Dostałam odp od lekarza ze w internecie. Heh myślałam że kliniki mają swoje banki z jajeczkami czy coś na ten styl ale już napewno mi do głowy nie przyszło ze musze sama takiej kobiety szukać. . Co wy na to ?? Jakaś rada się znajdzie ?? Bo ja jeszcze z szoku wyjść nie mogę [emoji33]
Za pierwszym razem mrożonych zarodków? Czy w ogóle pierwszy transfer?Ja mialam odstawic 5 dni przed i zaszlam za poerwszym razem...wiec nie zakladaj ze ci sie nie uda...
O rety, to okropne... zmień koniecznie klinikę. W Novum jest bank komórek jajowych.Dziewczyny byłam dziś na wizycie i powiem że doznalam szoku. Otóż moje komórki nie nadają się do in vitro, musze podchodzić z KD- to już prędzej wiedzialam, ale nie wiedziałam że sama musze sobie znalesc taka kobietę która odda mi swoje jajka! No a niby gdzie ja mam jej szukać, w biedronce na zakupach ???? Dostałam odp od lekarza ze w internecie. Heh myślałam że kliniki mają swoje banki z jajeczkami czy coś na ten styl ale już napewno mi do głowy nie przyszło ze musze sama takiej kobiety szukać. . Co wy na to ?? Jakaś rada się znajdzie ?? Bo ja jeszcze z szoku wyjść nie mogę [emoji33]