reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
W Bielsku przyjmują trzy doktorki: Czerwińska, Piekarz-Adamczyk, Romowicz-Osuch i chyba teraz jeszcze zatrudnili jakiego faceta ginekologa ale nazwiska nie pamiętam.
Przypuszczam że to była ta Romowicz-Osuch bo Czerwińska i Piekarz bardzo polecają in vitro... Dobrze że znalazłaś odpowiedniego lekarza :-)
Bardzo polecam dr Grettko w Katowicach w gymcenteum. Lekarz kompetentny i konkretny. Nie mydli oczu mówi jak jest pełen konkret

Dziewczyny byłam dziś na wizycie i powiem że doznalam szoku. Otóż moje komórki nie nadają się do in vitro, musze podchodzić z KD- to już prędzej wiedzialam, ale nie wiedziałam że sama musze sobie znalesc taka kobietę która odda mi swoje jajka! No a niby gdzie ja mam jej szukać, w biedronce na zakupach ???? Dostałam odp od lekarza ze w internecie. Heh myślałam że kliniki mają swoje banki z jajeczkami czy coś na ten styl ale już napewno mi do głowy nie przyszło ze musze sama takiej kobiety szukać. . Co wy na to ?? Jakaś rada się znajdzie ?? Bo ja jeszcze z szoku wyjść nie mogę [emoji33]
No naprawde dziwne.Tez zawsze myslalam ze klinika ma zamrożone gotowe do adopcji.Napewno znajdziesz Powodzenia

reklama
Dziewczyny byłam dziś na wizycie i powiem że doznalam szoku. Otóż moje komórki nie nadają się do in vitro, musze podchodzić z KD- to już prędzej wiedzialam, ale nie wiedziałam że sama musze sobie znalesc taka kobietę która odda mi swoje jajka! No a niby gdzie ja mam jej szukać, w biedronce na zakupach ???? Dostałam odp od lekarza ze w internecie. Heh myślałam że kliniki mają swoje banki z jajeczkami czy coś na ten styl ale już napewno mi do głowy nie przyszło ze musze sama takiej kobiety szukać. . Co wy na to ?? Jakaś rada się znajdzie ?? Bo ja jeszcze z szoku wyjść nie mogę [emoji33]
O rety, to okropne... zmień koniecznie klinikę. W Novum jest bank komórek jajowych.

Do góry