reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Najważniejszy jest przyrost. Ja 7dpt miałam betę około 50, ale potem moje wyniki w porównaniu z innymi nie były wysokie, w dolnych widelkach więc nie ma co porównywać. Ja jestem najlepszym przykładem, że nie wolno wątpić w kropka[emoji6] wszyscy dookoła wierzyli tylko nie ja i teraz mi wstyd[emoji13] nie zrobiłaś za szybko bety wg mnie, mi tak lekarz kazał

24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171]
Wstyd w rękę schować, tyle przeszłyśmy że mamy prawo czuć niepokój, i tak jest że po tylu porażkach ciężko nam uwierzyć w jakiekolwiek powodzenie;( ja czasami nie wierzę, że jestem w ciąży...

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Wstyd w rękę schować, tyle przeszłyśmy że mamy prawo czuć niepokój, i tak jest że po tylu porażkach ciężko nam uwierzyć w jakiekolwiek powodzenie;( ja czasami nie wierzę, że jestem w ciąży...

Musisz wierzyć i cieszyć się na maxa :) to na pewno piękny czas. Tyle wycierpiałaś, że limit został już wykorzystany. Teraz zostało już dla Was tylko to co dobre ;)

Kochana Ja zwątpiłam w wynik ale nie w mojego kropka . Nawet jak się nie powiedzie co póki co nie dopuszczam to i tak się cieszę ze pierwszy raz w moim życiu zobaczyłam dwie kreski i coś drgnęło . To jest znak ze idę w dobra stronę [emoji846]dziś cały dzień spędzę w ogrodzie jutro pojadę nad morzem i w poniedziałek co ma być to będzie.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wyborny plan dnia, ja trochę ogarnęłam chatkę co z grubsza bo szkoda dnia a teraz grzeję się na tarasie ;)

reklama
2 dzionek po transferze i w glowie mysli czy sie uda,czy kropeczkowi spodoba się domek mamusi i zostanie na dluzej czy tez nie...musialam sie czyms zajac nie moge lezec ciagle i myslec o tym wiec normalnie posprzatalam sobie bez przemeczenia,pojechalam na male zakupy,zrobilam obiad i mysle czy nie zaszkodze tym ze staram sie zyc w miare normalnie co moge zrobic zeby zwiekszyc szanse.....swira dostaje,ale moj maz chyba wiekszego ciagle caluje po brzuszku i chyba bardziej niz ja wierzy w to,ze bobus sie tam zagniezdza.....hehehe mezczyzni :D:D

Do góry