M@gda
Moderatorka
zaraz zobacze, moze ja cos pominełamPróbowałam dopisać sie do kalendarza, ale widzę,ze bez skutku bo nie widze sie na liście :-\
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zaraz zobacze, moze ja cos pominełamPróbowałam dopisać sie do kalendarza, ale widzę,ze bez skutku bo nie widze sie na liście :-\
Nie widze cie nigdzie daj mi znac jak masz problemy na priv.zaraz zobacze, moze ja cos pominełam
Mnie brzuch pobolewal. Czasami mocno. Monitoruj czy to nie hiperka. Luteinę cały czas biorę dopochwowoDziewczyny jak sie czulyscie pierwsze dni po transferze? Mnie brzuch pobolewa ale nie cały czas tak jak by jajniki ciągniecie nie umie tego sprecyzować.Do tego juz ledwie ta luteinę wpycham bo tak mam wszystko popuchnięte i cały czas mi niedobrze ( ale to moze być po antybiotyku) jak długo luteinę bralyscie?pozniej zmieniają na ta pod język czy cały czas dopochwowe?2 dzien po podaniu zarodka a ja wie boje i martwię ta niepewnością...
Dziękuję[emoji5][emoji5][emoji5]O Boże jak się cieszę!!!! Aaaaaa !!! Gratuluję Kochana !!! I sciskaaaam Was mocno mocno!!! Wspaniały Dzień Mamy!!
Najważniejszy jest przyrost. Ja 7dpt miałam betę około 50, ale potem moje wyniki w porównaniu z innymi nie były wysokie, w dolnych widelkach więc nie ma co porównywać. Ja jestem najlepszym przykładem, że nie wolno wątpić w kropka[emoji6] wszyscy dookoła wierzyli tylko nie ja i teraz mi wstyd[emoji13] nie zrobiłaś za szybko bety wg mnie, mi tak lekarz kazałPowiem wam ze jestem zaj... na siebie zła ze tak szybko zrobiłam ten test i betę , mogłam czekać do poniedziałku a tak się zadręczam czy jest w ogóle szansa [emoji20] wykończę się psychicznie a gdzie dalej ...
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Hiperka raczej nie bo były pobrane 3 jajeczka a w całości było 4. Badał mnie przed transferem i mówił ze wszystko ok a wtedy tez zaczęło pobolewa. Kazali brać nospe 3 razy dziennie i resztę leków.Mnie brzuch pobolewal. Czasami mocno. Monitoruj czy to nie hiperka. Luteinę cały czas biorę dopochwowo
24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171]
Mi kazali forte 3 razy dziennie to to samo co maxMożesz, ale nie 3 razy dziennie, jeden raz na pewno, czy dwa to nie wiem. Ja bralam właśnie na początku, w sumie nieświadoma że to była max, Ale brałam co któryś dzień jedna tabletkę.
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Będzie dobrze:*Witajcie Kochane. Oddałam krew, wynik bety po 16...
Od dzisiaj dostałam Menopur i dalej Gonapeptyl, w piątek za tydzień 02-06 następna wizyta i wtedy się dowiem kiedy punkcja ale raczej 05-06 albo 07-06, no chyba, że mi pęcherzyki spłatają figle
a fuuuj, a fuuuuj, a fuuuuuujjjj......, żeby nie zapeszyć hihihiiiii...., żarcik taki oczywiście...
Mam nadzieję, że po tym Menopurze przestanie głowa boleć tak jak boli do tej pory....
Za tydzień w piątek jak pojadę to ma przypomnieć o L4 bo koniecznie od pon 05-06 ma wziąć zwolnienie. No i Pani Doktor nie pozwoliła mi po transferze wracać do domu, spytała czy mam możliwość żeby zostać sobie w jakimś hotelu w Warszawie a nie wracać prawie do Łodzi, powiedziałam, że jak najbardziej zostanę
Co proponujecie, jaki hotel w Warszawie, który jest blisko kliniki czyli w samym centrum i który mnie nie zabije cenowo oczywiście