ludek
Fanka BB :)
Ropuszka, a jakiej czułości test robiłaś?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lekarz nie chcę się zgodzić na 2 bo nie mam wieku ani wskazan i nie dał się przekonać...2 transferujesz?
Bedzie dobrze...
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ropuszka, a jakiej czułości test robiłaś?
Piękny dzień. Wszystkim Mamusiom gratuluję aj jak cudownie, że Wy już możecie świętować ten dzień.
Gratuluję wszystkim dobrych wieści :-)
Ja już nie ogarniam tego. Byłam dziś na wizycie monitorującej do crio i okazało się, że póki co cisza, nie ma pęcherzyka... nie będzie w tym miesiącu owaulacji? Podobno po hormonach czasami tak jest, że trzeba miesiąc odczekać.
Ponadto widzę, że wszyscy do transferu biorą leki a ja nie... kazano mi odstawić do crio wszystko poza folikiem. Dodatkowo biorę jeszcze wit D3 oraz piję inofolic ale jakos czuję,że to za mało...
Mam czasami wrażenie,że nigdy 26 maj to nie będzie moje święto...
No ciekawe, przecież kreska się pokazała. A lekarz jakoś to komentował?
No ciekawe, przecież kreska się pokazała. A lekarz jakoś to komentował?
Lekarz kazał dopiero w poniedziałek zrobić z krwi nie wie ze dziś zrobiłam [emoji53]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Myślę że twój winik jak na ten dzień jest superLekarz kazał dopiero w poniedziałek zrobić z krwi nie wie ze dziś zrobiłam [emoji53]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Bądź dobrej myśli najważniejsze ze jest co wstrzepic i jest nadzieja !!Dzwonili z kliniki... są 3 zarodki jutro transfer jednego z nich, wiem ze trzeba wierzyć i mieć nadzieję ale ja obawiam się powtórki z ostatniego podejścia wtedy jeden był klasy A a dwa pozostałe klasy B i C i nie było co mrozic teraz jeden jest klasy B a pozostałe klasy C to rokowania są jakie są... Nie wiem co jest grane ze niby jesteśmy zdrowi (niepłodność idiopatyczna) a nie uzyskujemy dobrych zarodków, coś musi być nie tak....