Emilianka6966
Fanka BB :)
Ja wynik dopiero po 17 także czekam cierpliwie, zrobiłam bo chce mieć weekend spokojnyA ty juz sie chwalilas?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja wynik dopiero po 17 także czekam cierpliwie, zrobiłam bo chce mieć weekend spokojnyA ty juz sie chwalilas?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Niech beda i 4, oby ladne i silne. I niech ladnie sie dziela!!Jestem po wizycie, lekko rozczarowana, są 4 jajeczka po 15 mm. Endo 8mm, estradiol 599. Liczyłam na około 10. Żeby starczyło te 4 [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]. Słabo reaguję, ale podobno są symetryczne i to jest plus. Zobaczymy co do niedzieli się zmieni.
2 transferujesz?Dzwonili z kliniki... są 3 zarodki jutro transfer jednego z nich, wiem ze trzeba wierzyć i mieć nadzieję ale ja obawiam się powtórki z ostatniego podejścia wtedy jeden był klasy A a dwa pozostałe klasy B i C i nie było co mrozic teraz jeden jest klasy B a pozostałe klasy C to rokowania są jakie są... Nie wiem co jest grane ze niby jesteśmy zdrowi (niepłodność idiopatyczna) a nie uzyskujemy dobrych zarodków, coś musi być nie tak....
Dziewczyny 7dpt a wynik 8,4 czy to nie za nisko ????
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
nie za nisko - badaj przyrost za 48- coś zaczęło się dziać, trzydniowe zarodki?Dziewczyny 7dpt a wynik 8,4 czy to nie za nisko ????
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
nie za nisko - badaj przyrost za 48- coś zaczęło się dziać, trzydniowe zarodki?
Ale zaskoczenie-wynik już jest- 3841,55 Jest dobrze- ptysiu rośnie