walczaca o szczescie
Fanka BB :)
Dzień dobry. Powodzenia moje Panie w ten słoneczny dzien. Trzymam kciuki za wszystkie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O matko! Jak ja się pytałam to mi pow że za jedną slomke a wchodzą w nią trzy komórki to koszt ponad 2000 złU mnie dr powiedziała, że jeżeli nie będzie 10 to nie ma sensu mrozić, więc my tak właśnie zrobimy. U nas koszt to 900 zł.
Zaraz spróbuje przekleić.Dziewczyny, cos mi sie stało z forum, pawie nic nie widzę, nie mam jak dostać się do kalendarza, nawet jak to naprawią to póxniej nie ma mnie w domu. Pamiętam, że dzis sporo sie dzieje, czy któraś z was mogłaby dziś się zająć kalendarzem??
Dziś dzień matki, dziewczyny, życzę wam, żeby jak najszybciej był to dla was jeden z najszczęśliwszych dni w roku!!!
O matko! Jak ja się pytałam to mi pow że za jedną slomke a wchodzą w nią trzy komórki to koszt ponad 2000 zł
To wspaniale- właśnie po to weszłam na forum jak dobrze - to najwspanialszy dzień matkiJestem po wizycie. Będę mamą!!!! Z dzidzia wszystko ok jest serduszko[emoji172][emoji169][emoji171]
24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki [emoji737] wszystko się może zdarzyć, gdy głowa pełna marzeń, gdy bardzo czegoś chcesz...wszystko może zdarzyć się