reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Myślę, że każda z osobna tak by chciała :) :)
Mam nadzieję, że wszystkie się doczekamy swojego szczęścia :) Ja żyję ostatnio z dnia na dzień, z zastrzyków do zastrzyku, z wizyty na wizytę :D

Pragnę wyłączyć mózg, ale uparty jest! Wciąż myślami wracam... ale pewnie każda tak ma i nie jestem jedyna.
Nie jesteś jedyna, powiem szczerze że i teraz nie do końca umiem się tak prawdziwie cieszyć, tyle obaw bo początek...

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny, a ja mam głupie pytanie [emoji87][emoji85][emoji87][emoji85] czy po transferze chodzicie w obcasach? Ja wszystkie buty mam prawie z wbudowaną koturną, niektóre wysokie ... nie wiem czy mogę [emoji13][emoji23][emoji85][emoji87] przepraszam za to jakie to głupie pytanie, ale naprawdę mnie to nurtuje [emoji85][emoji87]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja nie chodzę dla wygody i komfortu, uwielbiam szpile, jak będzie trzeba założę;)

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, a ja mam głupie pytanie [emoji87][emoji85][emoji87][emoji85] czy po transferze chodzicie w obcasach? Ja wszystkie buty mam prawie z wbudowaną koturną, niektóre wysokie ... nie wiem czy mogę [emoji13][emoji23][emoji85][emoji87] przepraszam za to jakie to głupie pytanie, ale naprawdę mnie to nurtuje [emoji85][emoji87]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja chodzę bez, żeby jak najmniej obciążać organizm.

Dziewczyny a tak całkiem szczerze to myślicie, że to wszystko rzeczywiście pomaga czy poprostu co ma się stać to i tak się stanie?
W sensie czy Kropki odczuwają właśnie obcasy, spacer, jazdę samochodem? Czy jak po transferze położymy się i zupełnie ograniczymy to będzie lepiej? to wtedy się uda?
Jestem po pierwszym nieudanym i strasznie panikuję przed następnym :-(

Inni to nawet sobie wyliczA dzuecko w noc poslubna bo akurat jest ovulka ! (Moja kolezanka);)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam dziecko z nocy poślubnej!!!
A teraz tak się dzieje...
Nie przewidzisz co Cię w życiu może spotykać...

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Dziewczyny a tak całkiem szczerze to myślicie, że to wszystko rzeczywiście pomaga czy poprostu co ma się stać to i tak się stanie?
W sensie czy Kropki odczuwają właśnie obcasy, spacer, jazdę samochodem? Czy jak po transferze położymy się i zupełnie ograniczymy to będzie lepiej? to wtedy się uda?
To tak jak ja teraz sie zastanawiam.jak to zorganicowac.Jeszcze dokladnej daty nastepnego transferu nie znam ale chyba to bedzie w nastemnym cyklu czyli pod koniec czerwca.Potem wakacje na ktore zawsze jechalam.w lipcu do domu rodzinnego w Polsce.Teraz nie wiem czy lezec i czekac czy poprostu odrazu po tranf.zyc tak jak do tej pory jedynie bez forsowania sie.Po pierwszym nieudanym transf.lezalam 5 dni nie calu dzien ale w wiekszosci.

Ja mam dziecko z nocy poślubnej!!!
A teraz tak się dzieje...
Nie przewidzisz co Cię w życiu może spotykać...

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
No właśnie czasami bywa i tak,że pierwsze Maleństwo można zaplanować i się udaje ot tak, natura sama wszystko robi a później coś się dzieję,że jest taki problem. Nie da rady zaplanować wszystkiego, niestety...

reklama
To tak jak ja teraz sie zastanawiam.jak to zorganicowac.Jeszcze dokladnej daty nastepnego transferu nie znam ale chyba to bedzie w nastemnym cyklu czyli pod koniec czerwca.Potem wakacje na ktore zawsze jechalam.w lipcu do domu rodzinnego w Polsce.Teraz nie wiem czy lezec i czekac czy poprostu odrazu po tranf.zyc tak jak do tej pory jedynie bez forsowania sie.Po pierwszym nieudanym transf.lezalam 5 dni nie calu dzien ale w wiekszosci.

No właśnie, ja będę miała transfer mam nadzieję, że początek czerwca... po pierwszym wydaje mi się, że się oszczędzałam, ale znowu nie aż tak aby leżeć dużo więcej... i teraz mam mętlik. czy to moja wina, że Kropka nie chciała ze mną zostać? :(

Do góry