reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Widzę ze do ciebie jednak nic nie dotarło a mi zwracasz uwagę hehe. Nie bądź śmieszna i faktycznie omijaj moje wpisy.

[emoji127] 28.10.2017

Kobietki dajcie spokoj,mamy inny problem i to powazny ze szkoda czasu I nerwow na klotnie ,powinnismy byc jak rodzina a nie wrogowie
My lezymy W ogrodku oby ta pogoda trwala jak najdluzej!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
My leczymy się już ponad cztery lata i uwierz, że poszło znacznie więcej... mały samochód z salonu byśmy mieli, ale wiadomo... do grobu kasy się nie zabierze.
Rozumiem Twój ból i również nie pojmuję, jak ludzie, którzy nie chcą mieć dzieci mają, a inni się starają i jest walka o to, co powinno być nam dane z natury.
15000 to tylko koszty in vitro po drodze do ivf poszło znacznie więcej inseminacje 3x hsg badania itp.

Dziewczyny, a ja mam głupie pytanie [emoji87][emoji85][emoji87][emoji85] czy po transferze chodzicie w obcasach? Ja wszystkie buty mam prawie z wbudowaną koturną, niektóre wysokie ... nie wiem czy mogę [emoji13][emoji23][emoji85][emoji87] przepraszam za to jakie to głupie pytanie, ale naprawdę mnie to nurtuje [emoji85][emoji87]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Powodzeni! A ile pęcherzyków obecnie masz na usg?

12 pęcherzyków, ostatnio było podobnie , z tego 5 komórek ktore udało się zaplodnic, w 3 dniu byly 3 zarodki, 1 zarodek podali mi w 3dniu a reszta niestety przestała się dzielić i nie było co mrozic...
Mam nadzieje że teraz będzie więcej zarodków żeby znów nie okazało się ze to jedyna szansa bo to potęguje stres...

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, a ja mam głupie pytanie [emoji87][emoji85][emoji87][emoji85] czy po transferze chodzicie w obcasach? Ja wszystkie buty mam prawie z wbudowaną koturną, niektóre wysokie ... nie wiem czy mogę [emoji13][emoji23][emoji85][emoji87] przepraszam za to jakie to głupie pytanie, ale naprawdę mnie to nurtuje [emoji85][emoji87]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Żadne pytanie nie jest głupie [emoji3]. No ja przez pierwsze pare dni bym sobie odpuściła. I tak na pewno zrobie. Ale potem jeśli sie będziesz dobrze czuła to myśle ze czemu nie.

Żadne pytanie nie jest głupie [emoji3]. No ja przez pierwsze pare dni bym sobie odpuściła. I tak na pewno zrobie. Ale potem jeśli sie będziesz dobrze czuła to myśle ze czemu nie.

Tak tez zrobiłam, ale nigdy nie chodziłam tak długo w płaskich butach wiec już bym chciala obcasy [emoji16][emoji85][emoji87] czuje się Ok, ale zastanawiam się czy przy obcasach macica nie jest jakoś inaczej ułożona, co mogłoby przeszkadzać Kropce [emoji85][emoji87] dziękuje a odpowiedz [emoji7][emoji8][emoji8]

Oj jak ja bym chciała zachłysnąć sie tak szczęściem jak ty! Mam nadzieje ze za miesiąc będę sie tak cieszyć jak Ty teraz.

Będziesz się cieszyć napewno, przesyłam Ci ciążowe fluidki, ja też tak czekałam i spijałam radość z dziewczyn zaciązonych, wmawiałam sobie- ja też tak będę;)

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Potwornie Ci zazdroszczę!! Tak pozytywnie [emoji173]️[emoji7][emoji1307]

Maryn wiesz że przeszłam też drogę porażek, ale po to żeby kiedyś osiągnąć ten wymarzony cel, nasza droga jest bardzo kamienista, ale rany do wygojenia, a jak będę trzymać SWOJE maleństwo na swoich rękach zapomnę o wszystkich przykrosciach ;)

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry