anetka303
Fanka BB :)
Wiecie, jest nas dużo i nie ma co ukrywać w każdej z nas tkwi jakieś napięcie ( z różnych względów). Dyskusja z jednego dnia przeciagana na kolejne traci sens po prostu. Zgadzam się, że musimy się szanować, że nie wolno nam siebie na wzajem obrażać. Jeśli mi się to gdzieś zdążyło to z ręką na sercu przepraszam. Nie mogę jednak przejść zupełnie obojętnie wobec wypowiedzi typu "ojej, boje się ze jestem w ciąży blizniczej i je wiem co teraz z tym zrobić " (pamiętajmy że jest to wątek o problemach z poczeciem / donoszeniem ciąży) lub też "nie ufamy lekarzom. . . "Ja wiem, że jest nas dużo i nie we wszystkim musimy się zgadzać, ale czy moglibyśmy "ładnie różnić się"?
Nie zrozumcie mnie źle, szanuję każde zdanie i nie chce narzucać swojego ale musimy brać odpowiedzialność za nasze wypowiedzi, może czyta nas ktoś kto ma jakiej wątpliwości i zamiast słuchać specjalisty zacznie sam eksperymentować. Jeśli chcemy być traktowane jak dorosłe, dojrzałe osoby to tak się zachowujmy.
Ok ja faktycznie postaram się następnym razem obgryzc paznokcie zamiast wystukac na ekranie coś kontrowersyjnego [emoji113]
[emoji127] 28.10.2017