reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Tak na sztucznym Ja mam 5 dniowy od 14 dnia brałam duphaston luteinę i i w 18 dniu miałam 18,07 ng/ml a estradiolu mi nie badali . Jak zadzwoniłam z wynikiem to dr mój powiedział ze jest na pograniczu i mam dołożyć prolutex od dnia transferu . Na 3 dniowy to faktycznie za szybko . Ja pierwszy teraz mam blastke podana wiec myśle ze już może za tydzień zrobie .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A to ja badalam progesteron w 11dc a wtedy nie bralam jeszcze luteiny i duphastonu dlatego taki niski a po transferze nie kazali badac. Ale chyba pojde zbadac w czwartek.

Wyjątkowo trafne:
1495368921-aaaaaa.png

[emoji127] 28.10.2017

A ja mam kaca.Potrzebowalam wyluzowac otoczyc sie znajomymi ktorzy o niczym nie wiedza i o nic pytac nie beda.Pomoglo czas zaczac piekny niedzielny dzionek.
Sama tez mialam twardy restart, ale.obylo sie magicznie bez kaca.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Czyli nie można stosować aplikatora do luteiny w ciąży? Nie umiem palcami, przyzwyczaiłam się do aplikatora, sparzam za każdym razem i co tydzień wymieniam..
Co myślicie?

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Tam w ulotce chyba jest napisane ze w ciazy jest niewskazany. Ale niewskazany znaczy zabroniony. Skoro nie umies inaczej to mozesz pwwnie uzywac, ale mozesz soe ranic nim bo.szyjka jest rozpulchniona.

A u nas dzisiaj manicure w pełnym sloncu!
1495362171-aaaaaa.jpeg

Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym.
— Phil Bosmans
Fajne foty kotelkow.

Ja do swojej czworki wlasnie wracam od rodzicow. 2 dni byly same, bo maz wczoraj dojechal. Nie po raz pierwszy zostaly na troche same.

reklama
Do góry