reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Tak na sztucznym Ja mam 5 dniowy od 14 dnia brałam duphaston luteinę i i w 18 dniu miałam 18,07 ng/ml a estradiolu mi nie badali . Jak zadzwoniłam z wynikiem to dr mój powiedział ze jest na pograniczu i mam dołożyć prolutex od dnia transferu . Na 3 dniowy to faktycznie za szybko . Ja pierwszy teraz mam blastke podana wiec myśle ze już może za tydzień zrobie .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A to ja badalam progesteron w 11dc a wtedy nie bralam jeszcze luteiny i duphastonu dlatego taki niski a po transferze nie kazali badac. Ale chyba pojde zbadac w czwartek.

Wyjątkowo trafne:
1495368921-aaaaaa.png

[emoji127] 28.10.2017

A ja mam kaca.Potrzebowalam wyluzowac otoczyc sie znajomymi ktorzy o niczym nie wiedza i o nic pytac nie beda.Pomoglo czas zaczac piekny niedzielny dzionek.
Sama tez mialam twardy restart, ale.obylo sie magicznie bez kaca.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Czyli nie można stosować aplikatora do luteiny w ciąży? Nie umiem palcami, przyzwyczaiłam się do aplikatora, sparzam za każdym razem i co tydzień wymieniam..
Co myślicie?

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Tam w ulotce chyba jest napisane ze w ciazy jest niewskazany. Ale niewskazany znaczy zabroniony. Skoro nie umies inaczej to mozesz pwwnie uzywac, ale mozesz soe ranic nim bo.szyjka jest rozpulchniona.

A u nas dzisiaj manicure w pełnym sloncu!
1495362171-aaaaaa.jpeg

Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym.
— Phil Bosmans
Fajne foty kotelkow.

Ja do swojej czworki wlasnie wracam od rodzicow. 2 dni byly same, bo maz wczoraj dojechal. Nie po raz pierwszy zostaly na troche same.

reklama
Do góry