Ewunka
Fanka BB :)
Kiedy wracasz po śnieżke ?U nas niepłodność wtórna.
Niepłodność idiopatyczna.
Z 3ivf mamy 7,5 miesięczne bliźniaki i 1mrozaka.
Napisane na SM-T110 w aplikacji Forum BabyBoom
Buziaki dla bliźniaków
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kiedy wracasz po śnieżke ?U nas niepłodność wtórna.
Niepłodność idiopatyczna.
Z 3ivf mamy 7,5 miesięczne bliźniaki i 1mrozaka.
Napisane na SM-T110 w aplikacji Forum BabyBoom
A ja wstępnie wyliczyłam sobie wizytę na 23 dpt, i mam nadzieję że będzie można spokojnie ocenić czy pęcherzyk w dobrym miejscu, jutro dzwonię z wynikami i umówię się na wizytę, noszę radość w sercu ale zawsze będzie jakiś niepokój...Dziekuje Wam bardzo! :*. Juz byłam zdecydowana, zeby poczekać do 35 dpt ale tknęło mnie, zeby policzyć leki. No i okazało sie, ze duphastonu, luteiny i meridolu wystarczy na te dwa tygodnie ale estrofem mam tylko na tydzien do 27.05 :/. Skonsultuje sie z lekarzem i zapytam co w takiej sytuacji - czy jechac tylko po odbiór recepty czy skoro i tak juz pojadę czy iść na wizytę.
W 23 dpt to bym szła na ocenę czy jest dobrze umiejscowiony pęcherzyk ale widzę, ze moj lekarz to chyba juz celuje w serduszko od razu. Dlatego 35 dpt byłby ok ale 28 dpt to sie trochę boje . Zobaczę co odpisze jak zapytam o estrofem.A ja wstępnie wyliczyłam sobie wizytę na 23 dpt, i mam nadzieję że będzie można spokojnie ocenić czy pęcherzyk w dobrym miejscu, jutro dzwonię z wynikami i umówię się na wizytę, noszę radość w sercu ale zawsze będzie jakiś niepokój...
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Dlatego ja właśnie boje sie iść wcześniej. Zobaczę co powie lekarz - moze wpadnę do recepcji tylko po receptę, ucieknę i wrócę tydzien pozniej .Dziewczyny ja już nie wiem co myśleć. Wgapiam się w to moje usg po milion razy i nic tam nie widzę. A objawy ciąży się raczej nasilają. Boję się robić sobie nadzieję
wszystko się może zdarzyć, gdy głowa pełna marzeń, gdy bardzo czegoś chcesz...wszystko może zdarzyć się
To się nie bój - nie możesz tracić wiary!Dziewczyny ja już nie wiem co myśleć. Wgapiam się w to moje usg po milion razy i nic tam nie widzę. A objawy ciąży się raczej nasilają. Boję się robić sobie nadzieję
wszystko się może zdarzyć, gdy głowa pełna marzeń, gdy bardzo czegoś chcesz...wszystko może zdarzyć się
Mi juz chyba od tygodnii nie pokazuje [emoji52]Dziewczyny , czy normalnie Wam działa aplikacja ? Mnie od kilku dni nie pokazuje nowych wpisów w powiadomieniach. Już tak kiedyś miałam na innym tel.
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny , czy normalnie Wam działa aplikacja ? Mnie od kilku dni nie pokazuje nowych wpisów w powiadomieniach. Już tak kiedyś miałam na innym tel.
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom