Dziękuję Madziu[emoji3] nie mogę się doczekać 13:00Dziewczyny, niesamowicie ważny tydzień jeszcze się nie zakończył!!!
@evulek111 - szczęśliwego transferu, niech kropeczki zostaną z taką fajną mamą
@oczekujaca2790 - udanej punkcji, dorodnych jajek, wśród ktorych będzie TO/TE najważniejsze
@Emilianka6966 - pięknego przyrostu
reklama
G
gość 5
Gość
Trzymam mocno kciuki!!!Dziękuję Madziu[emoji3] nie mogę się doczekać 13:00
oczekujaca2790
Zaangażowana w BB
Dziękuję Madziu ja już pod klinika czekam jak na szpilkach... [emoji4]Dziewczyny, niesamowicie ważny tydzień jeszcze się nie zakończył!!!
@evulek111 - szczęśliwego transferu, niech kropeczki zostaną z taką fajną mamą
@oczekujaca2790 - udanej punkcji, dorodnych jajek, wśród ktorych będzie TO/TE najważniejsze
@Emilianka6966 - pięknego przyrostu
Dziękuję Madziu[emoji3] nie mogę się doczekać 13:00
Sent from my ZTE BLADE V7 LITE using Forum BabyBoom mobile app
A kto kobiecie w ciąży zabroni[emoji13] ale faktycznie moze spacer przed snem by poprawil samopoczucie by w nocy lepiej spac[emoji99]W nocy??? Sama?? Mąż nie byłby szczęśliwy jakbym mu takie atrakcje serwowała...
anetka303
Fanka BB :)
Jak nie ufać lekarzom? Przecież same się nie wyleczymy! Jeśli nie ufasz lekarzowi, do którego chodzisz to musisz go zmienić. Szukać informacji na własną rękę? Jasne, ale nie można dać się zwariować i czytać śmietnik z Wikipedii. Czy artykuły napisane przez "xyz" są bardziej wiarygodne niż wypowiedź doktora z wieloletnim doświadczeniem? Nie można wychodzić z założenia, że każdy lekarz to idiota, że wszystkie kliniki tylko naciagaja a sąsiad o wyższym statusie materialnym to złodziej!Ja bym chciała mieć takie problemy Niestety na razie czekam na pozytywną betę [emoji14] A tak poza tym trzeba mocno drazyc temat samemu i nie ufać tak po prostu lekarzom. Podejmować swiadome decyzje.
[emoji127] 28.10.2017
anetka303
Ja tez tak mam, myślę że organizm się przygotowuje do pracy na pełnych obrotach w połogu gdy przez pierwsze tygodnie dzieci jedzą co 2 godz i tez spać nie będziemy [emoji38]Ale ja zawsze spałam jak zabita... dla mnie 3 bezsenne noce w roku to były największe koszmary...
[emoji127] 28.10.2017
Rustynka
Co sądzicie o inseminacji?
Miałam 3 przed in vitro niestety nie udane.
Pixie_Dixie
Dziewczyny powodzenia dzisiaj !!
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
reklama
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
W nocy??? Sama?? Mąż nie byłby szczęśliwy jakbym mu takie atrakcje serwowała...
Haha mialam na mysli dzien jak najwiecej swiezego powietrza
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: