ludek
Fanka BB :)
Chyba czytałaś artykuły bardzo jednostronne. Jeśli coś ma być źle to będzie i tak. Bez wzgledu na to, czy jest to ciąża bliźniacza, czy nie. Moja siostra urodziła synka z naturalnej ciąży i w drugiej dobie wykryto u niego sepse. Druga z naturalnej ciąży bliźniaczej ledwo dotrwała do 31 tygodnia i dzieci dłuższy czas nie były w stanie samodzielnie oddychać ani jeść. Ja mam Aniołka po naturalnej ciąży. Nie czytaj takich artykułów. Zaufaj lekarzowi. Jeśli ma być dobrze to będzie. A jeśli ma być źle to nasze stawanie na głowie i tak nic nie da. Mniej zmartwień, a więcej radośći. Niech to Maleństwo lub Maleństwa które masz pod sercem czują się od początku chciane. Wtedy chętniej zostaną. A chyba marzylas o zostaniem mama skoro podeszlas do in vitro. Teraz postępujesz trochę nie feer i straszysz inne dziewczyny, które są w ciąży z dwójka. W tym mnie. Trochę luzu i do przodu.[emoji8]
Ja bym chciała mieć takie problemy Niestety na razie czekam na pozytywną betę A tak poza tym trzeba mocno drazyc temat samemu i nie ufać tak po prostu lekarzom. Podejmować swiadome decyzje.