DziewczynkiW sobote rano punkcja.Trzymajcie kciuki za moje kochane kuleczki.Nie moge się doczekac,ale jednoczesnie panicznie sie boje....
[emoji1307][emoji1307][emoji256]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DziewczynkiW sobote rano punkcja.Trzymajcie kciuki za moje kochane kuleczki.Nie moge się doczekac,ale jednoczesnie panicznie sie boje....
Wiecie co, czasem wydaję mi się, że mamy większą wiedzę od niektórych lekarzy[emoji1] naprawdę sporo mądrych rzeczy można się tu doczytać
Co się dzieje? Polepszyło się Jej troszkę? Skąd ten krwotok? Jak możesz to napisz...Dziewczyny prosze o modlitwe zona mojego meza brata jest w 6 miesiacu. Dostala silnego krwotoku karetka ja zabrala do szpitala nie wiadomo co sie dzieje i czy uratuja dzieco Czuje sie z tym strasznie jak sie dowiedzialam ze jest w ciazy starasznie jej zazdrosiclam ale nigdy nie zyczylam zle
U mnie zawsze, czyli dwa razy, i zawsze się udawało :-)Tak [emoji2][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] zawsze tak robi??
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Podobno nadzieja umiera ostatnia....Ale moja właśnie odeszla...niedawno znów byłam na wizycie bo niestety pojawiło się obfite krwawienie i niestety poronilam ;-( 7 tydzień ... nie życzę nikomu tego okropnego widoku i uczucia ...strasznie się czuję ;-(
U mnie zawsze, czyli dwa razy, i zawsze się udawało :-)
Ale nie masz się czego wstydzić. Powinnaś chodzić dumna z siebie i męża ze macie w sobie tyle siły na walkę, że dla jeszcze nienarodzonych dzieci jesteście w stanie zrobić tak dużo żeby sprowadzić je na świat - to mój pogląd na in vitroMój mąż powiedział swoim rodzicom że przechodzimy in vitro. Ja swoim nie mówiłam. Czuję się dziwnie że mówi o takich rzeczach...
23dpt Marcelinka ma 2mm i pyk pyk pyk
Widziałam serce