reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Heh - No póki co takie mam nastawienie. Ale powiem Ci, że chyba dlatego, że boje się wyniku. I wole później niż wcześniej. Mój mąż taki jest szczęśliwy. Próbuje go przygotować na różne sytuacje, ale widzę ze już oszalał z radości [emoji57]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dobry czlowiek.z tego twojego meza !

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Już po :-) Niestety nie wszystko poszło po naszej myśli. Chcielismy wziąć dwóch najlepszych zawodników ale jeden przykleil sie do cewnika podczas podania także też został do dalszej hodowli. Zdarza sie tak czasami ale tu mógł też wpłynąć embrioglue. Już nie podaje się po raz drugi żeby nie uszkodzić tego co został w macicy. Także najlepszy z zarodków 8B jest ze mną a reszta jak dotrwa do 6.dnia będzie zamrożona. Cieszę się że już po ale czuję jakiś niedosyt :-( Może tak miało być jak powiedziała pielegniarka. Trzymajcie kciuki - testuję w dzień matki - 26.maja :-)
Super dzień na testowanie. Oby okazał się najszczęśliwszym!

Już po :-) Niestety nie wszystko poszło po naszej myśli. Chcielismy wziąć dwóch najlepszych zawodników ale jeden przykleil sie do cewnika podczas podania także też został do dalszej hodowli. Zdarza sie tak czasami ale tu mógł też wpłynąć embrioglue. Już nie podaje się po raz drugi żeby nie uszkodzić tego co został w macicy. Także najlepszy z zarodków 8B jest ze mną a reszta jak dotrwa do 6.dnia będzie zamrożona. Cieszę się że już po ale czuję jakiś niedosyt :-( Może tak miało być jak powiedziała pielegniarka. Trzymajcie kciuki - testuję w dzień matki - 26.maja :-)
To bedziesz miala wspaniały prezent na dzien matki [emoji110] [emoji173]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
To teraz jeden, za jakiś czas drugi a na bliźnięta przyjdzie czas :) :) brzusio pomalu zaczyna rosnąć, niektórych spodni nie dopinam, ogólnie jem teraz za dwóch także nie wiem jak będę pod koniec wyglądać :D dzisija mamy usg genetyczne, nie mogę się doczekać, bo bardzo się stresuję przed każdym usg, ostatnio miałam bardzo wysokie ciśnienie jak mi mierzył przed wizytą, Lekarz się śmiał że teraz mierzymy po wizycie :) a co do dolegliwości, oprócz tego że mogłabym spać wszędzie i w każdej pozycji to brak :) to co najgorsze - wymioty mnie ominęły, nie powiem bo czasem mnie mdli, szczególnie rano podczas mycia zębów :D ale dla maleństwa wszystko zaniosę
Moj tez nie lubi mycia zebow!!

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry