9dpt bhcg 83- przyrost 100% jest dobrze
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Super [emoji7][emoji7][emoji1307][emoji173]️
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
9dpt bhcg 83- przyrost 100% jest dobrze
Wszystkie leki mam z pl. Poprzednim razem lekarz w polskiej klinice przepisał mi Utrogestan, zostało dużo więc wykorzystalam to tym.razem, jak mi zabrakło to dostałam od niego też zamiennik estrofemu, taki na 'p' dostępny też w pl. Zastrzyki mam z Pl. Prolutexu tu podobno nie ma , a clexane jest chyba nawet sporo drozszy, więc się nie opłaca .
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Gratuluję. super9dpt bhcg 83- przyrost 100% jest dobrze
Blastka tzn ze embrion jest w fazie blastocysty taki 5cio dniowy zdazyl sie juz podzielicPrzepraszam, ale nie wszystko jeszcze rozumiem...
Mówicie, że najpierw był podawany zarodek, a potem "blastka" to chodzi o rozmrożony zarodek... tak?
A jeżeli ja miałam podany 3 dniowy i dwa zostały zamrożone, to znaczy, że będę miała dalej podany embrion nadal 3 dniowy, tak?Blastka tzn ze embrion jest w fazie blastocysty taki 5cio dniowy zdazyl sie juz podzielic
Przepraszam, ale nie wszystko jeszcze rozumiem...
Mówicie, że najpierw był podawany zarodek, a potem "blastka" to chodzi o rozmrożony zarodek... tak?
Kiedy tak mniej więcej transfer? nasze blastki są silne i zostaną z nami na całe 9 miesięcy
A jeżeli ja miałam podany 3 dniowy i dwa zostały zamrożone, to znaczy, że będę miała dalej podany embrion nadal 3 dniowy, tak?
Moze nie pierwsza (i nie mowie o sobie), ale w zdecydowanej mniejszosci.Yhy... kto to widział 15 dni na bete czekać.. . [emoji6] Jeśli wytrzymasz to będziesz chyba pierwszą taką na forum [emoji4]
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Czyli o ile dobrze rozumiem to lepiej byłoby gdyby zarodki były podawane dopiero 5 dniowe, prawda? A czy my mamy na to wpływ czy to lekarz decyduje kiedy 3 a kiedy 5 dniowe??Chodzi o stadium rozwoju.
W styczniu miałam 2 zarodki 3 dniowe ( mrożone)a teraz będę transferować zarodek 5 dniowy tez mrożony ( blastocysta/ blastka)
Link do: Ocena morfologii zarodka w stadium blastocysty | INVICTA
Tak myśle, ze w połowie czerwca [emoji1307][emoji6]
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Grunt ro znac swoje "mocne strony".Podziwiam Twoją mocną stronę - moją mocną stroną jest dręczenie się myślami, także dla mnie im szybciej tym lepiej, nie lubię żyć złudną nadzieja, jeżeli nie ma nic co może ją dać...