reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Wszystkie leki mam z pl. Poprzednim razem lekarz w polskiej klinice przepisał mi Utrogestan, zostało dużo więc wykorzystalam to tym.razem, jak mi zabrakło to dostałam od niego też zamiennik estrofemu, taki na 'p' dostępny też w pl. Zastrzyki mam z Pl. Prolutexu tu podobno nie ma , a clexane jest chyba nawet sporo drozszy, więc się nie opłaca .

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziekuje Aniu za info. Właśnie musze sie lekami obstawiać przynajmniej do polowy lipca o ile sie uda[emoji4] . Mam nadzieje ze u ciebie wszysko dobrze i bez problemowo.

Przepraszam, ale nie wszystko jeszcze rozumiem...
Mówicie, że najpierw był podawany zarodek, a potem "blastka" to chodzi o rozmrożony zarodek... tak?

Chodzi o stadium rozwoju.
W styczniu miałam 2 zarodki 3 dniowe ( mrożone)a teraz będę transferować zarodek 5 dniowy tez mrożony ( blastocysta/ blastka)

Link do: Ocena morfologii zarodka w stadium blastocysty | INVICTA

Kiedy tak mniej więcej transfer? :) nasze blastki są silne i zostaną z nami na całe 9 miesięcy :p

Tak myśle, ze w połowie czerwca [emoji1307][emoji6]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Yhy... kto to widział 15 dni na bete czekać.. . [emoji6] Jeśli wytrzymasz to będziesz chyba pierwszą taką na forum [emoji4]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Moze nie pierwsza (i nie mowie o sobie), ale w zdecydowanej mniejszosci.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Chodzi o stadium rozwoju.
W styczniu miałam 2 zarodki 3 dniowe ( mrożone)a teraz będę transferować zarodek 5 dniowy tez mrożony ( blastocysta/ blastka)

Link do: Ocena morfologii zarodka w stadium blastocysty | INVICTA

Tak myśle, ze w połowie czerwca [emoji1307][emoji6]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Czyli o ile dobrze rozumiem to lepiej byłoby gdyby zarodki były podawane dopiero 5 dniowe, prawda? A czy my mamy na to wpływ czy to lekarz decyduje kiedy 3 a kiedy 5 dniowe??

reklama
Podziwiam Twoją mocną stronę - moją mocną stroną jest dręczenie się myślami, także dla mnie im szybciej tym lepiej, nie lubię żyć złudną nadzieja, jeżeli nie ma nic co może ją dać...

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Grunt ro znac swoje "mocne strony".

Np u mnie mocna strona robi sie brzuch - glownie w ta strone tyje :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry